Efficiënte persoonlijke service

Efficiënte service

 
Anko Reizen staat garant voor efficiënte persoonlijke service. Door ons compacte team van specialisten en onze doeltreffende bedrijfsstructuur, kunt u er zeker van zijn dat u vlot te woord wordt gestaan. Ons kennisniveau is hoog en het team is ingesteld op persoonlijk service door op de hoogte te zijn van elk klantcontact. Zodoende kunt u er zeker van zijn dat u volop van onze service kunt genieten.

Onze medewerkers

ZAKEN- en beursREIZEN

Zoekt u een reisagent met korte wachttijden, een uitstekende service èn een goed, onafhankelijk advies... dan heeft u die gevonden!
Wij stellen al meer dan 30 jaar individuele zakenreizen samen, waarbij wij naast scherpe vluchttarieven, desgewenst ook de hotelkamer, autohuur en andere extra's verzorgen.

Beursreizen

Zakenreizen

Anko Reizen

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en ontdek onze voordelige tarieven.

 

Offerte aanvragen

Klanten aan het woord

  • "Mendels Fashion Group werkt al jaren met volle tevredenheid met Anko Reizen. Er wordt altijd mee gedacht en zijn altijd bereikbaar. Zeer aan te bevelen voor groeps- en zakenreizen!"

    Koos Mendels, director - Mendels Fashion Group Ltd.

  • "Anko Reizen is voor ons al jaren dé partner voor beursreizen naar Hongkong. Deskundige, flexibele en betrouwbare service. Dat is wat wij belangrijk vinden en dat is wat Anko ons biedt!"

    George Ammerlaan - Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland

  • "Al meer dan 25 jaar hebben wij als officiële Benelux vertegenwoordiging van de Messe München een zeer prettige en intensieve samenwerking met Anko Reizen waar professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Talrijke exposanten en bezoekers vinden ieder jaar weer via Anko Beursreizen hun weg naar één van onze vakbeurzen waar ook ter wereld."

    Jaco van Ekeris, CEO - Van Ekeris Expo Service b.v.

Ontwikkeld door Zeno

Top