Zakenreizen

 

/algemenelogos/d-travel

 

Onze zakentak is van start gegaan onder de naam d-travel. d-travel is hét zakelijke aanspreekpunt voor MKB Nederland.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via telefoonnummer 088 555 4955 of bezoek onze website.

Website d-travel

 

Groeps- en studiereizen

d-travel ontvangt jaarlijks vele opdrachten om i.s.m. de opdrachtgever specifieke groepsreizen te organiseren. De aard van deze opdrachten variëren, doch hebben allen gemeen dat ze specifiek voor de groep worden samengesteld.
Of het nu gaat om een personeelsreis, een productpresentatie of een beursbezoek uitgebreid met een educatief programma, d-travel regelt het tot in detail.

 

Meer info & reizen

Online tickets kopen

Naast het feit dat wij het gehele jaar door op onze meest-verkochte bestemmingen zeer speciale ticketprijzen kunnen aanbieden, beschikken wij ook over een geavanceerde ticketmodule waarin u buiten kantooruren kunt zoeken op de laagst mogelijke ticketprijzen voor wereldwijde bestemmingen. Ervaar daarom hier het gemak van onze online ticketmodule, met de service van ons ervaren team.

 

Ga naar de ticketmodule

Klanten aan het woord

 • Wij, als ouders van Erik, willen jullie hartelijk bedanken voor jullie inzet tijdens onze supportersreis.
  Alles was prima geregeld en ook in Rusland werden wij warm ontvangen. Wij hebben een fantastische tijd in Kazan gehad!
  Complimenten voor jullie!

  Rieke Hop - supporter WorldSkills 2019

 • "d-travel is voor ons al jaren dé partner voor beursreizen naar Hongkong. Deskundige, flexibele en betrouwbare service. Dat is wat wij belangrijk vinden en dat is wat d-travel ons biedt!"

  George Ammerlaan - Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland

 • "Mendels Fashion Group werkt al jaren met volle tevredenheid met d-travel. Er wordt altijd mee gedacht en zijn altijd bereikbaar. Zeer aan te bevelen voor groeps- en zakenreizen!"

  Koos Mendels, director - Mendels Fashion Group Ltd.

 • "Al meer dan 25 jaar hebben wij als officiële Benelux vertegenwoordiging van de Messe München een zeer prettige en intensieve samenwerking met d-travel waar professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Talrijke exposanten en bezoekers vinden ieder jaar weer via d-travel Beursreizen hun weg naar één van onze vakbeurzen waar ook ter wereld."

  Jaco van Ekeris, CEO - Van Ekeris Expo Service b.v.

Ontwikkeld door Zeno

Top