Zakenreizen

Als officiëel IATA agency helpt Anko Reizen met een enthousiast team dagelijks, vele Nederlandse en Belgische zakenreizigers op reis. Door onze exclusieve contracten met airlines, autoverhuurbedrijven en hotelketens zijn wij in staat scherpe offertes uit te brengen.
Onze persoonlijke service en de absolute wil tot meedenken maakt ons de ideale reispartner voor de moderne reiziger van het MKB of Grootbedrijf.

 

Meer info & reizen

Groeps- en studiereizen

Anko Reizen ontvangt jaarlijks vele opdrachten om i.s.m. de opdrachtgever specifieke groepsreizen te organiseren. De aard van deze opdrachten variëren, doch hebben allen gemeen dat ze specifiek voor de groep worden samengesteld.
Of het nu gaat om een personeelsreis, een productpresentatie of een beursbezoek uitgebreid met een educatief programma, Anko Reizen regelt het tot in detail.

 

Meer info & reizen

Online tickets kopen

Naast het feit dat wij het gehele jaar door op onze meest-verkochte bestemmingen zeer speciale ticketprijzen kunnen aanbieden, beschikken wij ook over een geavanceerde ticketmodule waarin u buiten kantooruren kunt zoeken op de laagst mogelijke ticketprijzen voor wereldwijde bestemmingen. Ervaar daarom hier het gemak van onze online ticketmodule, met de service van ons ervaren team.

 

Ga naar de ticketmodule

Klanten aan het woord

  • "Mendels Fashion Group werkt al jaren met volle tevredenheid met Anko Reizen. Er wordt altijd mee gedacht en zijn altijd bereikbaar. Zeer aan te bevelen voor groeps- en zakenreizen!"

    Koos Mendels, director - Mendels Fashion Group Ltd.

  • "Anko Reizen is voor ons al jaren dé partner voor beursreizen naar Hongkong. Deskundige, flexibele en betrouwbare service. Dat is wat wij belangrijk vinden en dat is wat Anko ons biedt!"

    George Ammerlaan - Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland

  • "Al meer dan 25 jaar hebben wij als officiële Benelux vertegenwoordiging van de Messe München een zeer prettige en intensieve samenwerking met Anko Reizen waar professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Talrijke exposanten en bezoekers vinden ieder jaar weer via Anko Beursreizen hun weg naar één van onze vakbeurzen waar ook ter wereld."

    Jaco van Ekeris, CEO - Van Ekeris Expo Service b.v.

Ontwikkeld door Zeno

Top