Privacy

Zonvaart Reizen respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Alle informatie aangaande persoonlijke gegevens wordt in overeenstemming met de Europese wetgeving en Nederlandse richtlijnen verwerkt.

Privacy beleid

Wij hechten veel waarde aan uw vertrouwen in onze organisatie. Door middel van dit privacy beleid informeren wij u over de wijze waarop wij omgaan met uw persoonlijke gegevens en is mede van toepassing op alle merken en dochterondernemingen van de Zonvaart Reisgroep.

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)
Als u uw gegevens aan ons verstrekt, vallen uw gegevens onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet geeft regels ten aanzien van de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens.

Invullen van persoonsgegevens
Voor het maken van bijvoorbeeld een boeking of het aanmelden op de nieuwsbrief wordt u gevraagd naar persoonlijke informatie. De persoonlijke gegevens die u invult gebruiken wij uitsluitend om de service te verlenen, het betreffende reisproduct te leveren of u in de toekomst over reisproducten te informeren.

Tijdens het boekingsproces wordt u gevraagd om gegevens van thuisblijvers te verstrekken. Wij gaan er van uit dat u de thuisblijvers zelf informeert dat wij hun gegevens in ons bezit hebben en uitsluitend zullen gebruiken in geval van een calamiteit.

Verzameling van persoonsgegevens
Voor een compleet en actueel overzicht van de gegevens die wij verzamelen en verwerken, verwijzen wij u naar onze registratie bij het CBP. Via www.cbpweb.nl hebt u direct inzage.

Verwerking van persoonsgegevens
Om de service en het reisproduct zo goed mogelijk te leveren kan het noodzakelijk zijn uw persoonsgegevens beschikbaar te stellen aan onze leveranciers of derden, die de uiteindelijke producten en diensten leveren die u bij ons hebt geboekt. Wij zullen uw persoonsgegevens nooit zonder uw toestemming verstrekken aan personen of bedrijven voor commerciële exploitatie.

Wanneer u naar het buitenland reist, kunnen wij verplicht worden gesteld (door overheidsinstanties op vertrek- en aankomstpunten) om uw persoonsgegevens te verstrekken en te laten verwerken in het kader van een grenscontrole, immigratie-, veiligheids-, antiterrorisme- en andere doeleinden die toepasselijk worden geacht. In zeldzame gevallen kunnen wij ook als het verstrekken van gegevens niet verplicht is besluiten om overheidsinstanties behulpzaam te zijn.

Inzage, correctie en verwijderen van persoonsgegevens
Wij zijn verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Indien u inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens wilt, kunt u dit opvragen via info@ankoreizen.nl of tel. 0880 660 840.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kunt u dat richten aan: info@ankoreizen.nl of u kunt telefonisch contact opnemen via tel. 0880 660 840.

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in ons privacy beleid. Voor het actuele privacy beleid kunt u deze webpagina raadplegen.

 

Nieuwsbrief

Indien u zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief van Anko Reizen wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van leuke reisweetjes, aanbiedingen en nieuwsfeiten. Aanmelden kan onderaan elke pagina op onze site. U kunt zich te allen tijde afmelden voor deze nieuwsbrief.

Laatste wijziging: 15 december 2016

Anko Reizen

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en ontdek onze voordelige tarieven.

 

Offerte aanvragen

Klanten aan het woord

  • "Mendels Fashion Group werkt al jaren met volle tevredenheid met Anko Reizen. Er wordt altijd mee gedacht en zijn altijd bereikbaar. Zeer aan te bevelen voor groeps- en zakenreizen!"

    Koos Mendels, director - Mendels Fashion Group Ltd.

  • "Anko Reizen is voor ons al jaren dé partner voor beursreizen naar Hongkong. Deskundige, flexibele en betrouwbare service. Dat is wat wij belangrijk vinden en dat is wat Anko ons biedt!"

    George Ammerlaan - Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland

  • "Al meer dan 25 jaar hebben wij als officiële Benelux vertegenwoordiging van de Messe München een zeer prettige en intensieve samenwerking met Anko Reizen waar professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Talrijke exposanten en bezoekers vinden ieder jaar weer via Anko Beursreizen hun weg naar één van onze vakbeurzen waar ook ter wereld."

    Jaco van Ekeris, CEO - Van Ekeris Expo Service b.v.

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment

Top