Turkish Airlines in 2019 naar Sydney

/turkish

Turkish Airlines vliegt in de zomer van 2019 voor het eerst rechtstreeks van Istanbul naar Sydney, Australië.
Turkish claimt al jaren de airline te zijn die direct naar het meeste aantal landen ter wereld vliegt, 119 in totaal, maar Australië en Nieuw-Zeeland zaten daar tot nu toe niet bij. Dat verandert volgend jaar met verbindingen tussen Istanbul en Sydney, meer bestemmingen in deze regio worden dan ook verwacht.

De airline heeft grote ambities die moeten leiden tot een nog groter netwerk. De carrier heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een alternatief voor de drie Golf-maatschappijen, vooral Emirates uit Dubai.

 

Nieuwe luchthaven
Eind volgende maand gaat, als alles volgens planning blijft verlopen, de nieuwe luchthaven van Istanbul open die in de eerste fase een capaciteit heeft van negentig miljoen passagiers per jaar.
Op termijn heeft de nieuwe luchthaven een capaciteit van 200 miljoen passagiers. Als dat aantal zou worden gehaald zou Istanbul, op de ranglijst van nu, de grootste luchthaven ter wereld zijn

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Anko Reizen

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en ontdek onze voordelige tarieven.

 

Offerte aanvragen

Klanten aan het woord

  • "Mendels Fashion Group werkt al jaren met volle tevredenheid met Anko Reizen. Er wordt altijd mee gedacht en zijn altijd bereikbaar. Zeer aan te bevelen voor groeps- en zakenreizen!"

    Koos Mendels, director - Mendels Fashion Group Ltd.

  • "Anko Reizen is voor ons al jaren dé partner voor beursreizen naar Hongkong. Deskundige, flexibele en betrouwbare service. Dat is wat wij belangrijk vinden en dat is wat Anko ons biedt!"

    George Ammerlaan - Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland

  • "Al meer dan 25 jaar hebben wij als officiële Benelux vertegenwoordiging van de Messe München een zeer prettige en intensieve samenwerking met Anko Reizen waar professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Talrijke exposanten en bezoekers vinden ieder jaar weer via Anko Beursreizen hun weg naar één van onze vakbeurzen waar ook ter wereld."

    Jaco van Ekeris, CEO - Van Ekeris Expo Service b.v.

Ontwikkeld door Zeno

Top