Nieuwsberichten

05-12-2018 11:37

KLM stopt met vluchten naar Southampton

/KLMstewardess.jpg

KLM staakt m.i.v. 30 maart a.s. de lijndienst tussen Amsterdam en Southampton.

De maatschappij gaat contact opnemen met de reizigers die al een ticket naar Southampton hebben gekocht voor de periode na de sluitingsdatum. Zij worden omgeboekt naar een andere vlucht. Het Britse Flybe blijft meerdere keren per dag tussen Schiphol en Southampton vliegen.

30-11-2018 09:52

Biometrics systeem Delta vanaf december inzetbaar

/delta-wifi.jpg

 

Passagiers op internationale vluchten van Delta Air Lines, KLM, Air France, Aeromexico en Virgin Atlantic kunnen vanaf december via gezichtsherkenning sneller van de incheckbalie naar het vliegtuig reizen. 

De airlines verwachten dat deze vorm de toekomst gaat worden.
Zowel bij de check-in kiosks als aan de balie, bij de veiligheidscontrole en aan de gate volstaat het poseren voor een foto en hoeft het paspoort in principe niet meer getoond te worden.

Ruim 25.000 reizigers testten het systeem de afgelopen maanden al op de luchthaven. Slechts twee procent wilde, om uiteenlopende redenen, niet meewerken. Voor deze groep blijft de reguliere manier van reizen mogelijk.
Delta verwacht dat het biometrische systeem, waarin miljarden werden geïnvesteerd, de doorstroom van reizigers stimuleert en de veiligheid vergroot. Ook wordt het boardingproces op een internationale vlucht nu aanzienlijk versneld.

21-11-2018 16:21

KLM dagelijks naar het Poolse Wroclaw

/KLM

KLM voegt een vierde Poolse bestemming aan haar netwerk toe t.w. de studentenstad, Wroclaw.
Wroclaw wordt vanaf 6 mei dagelijks aangevlogen.
KL271 vertrekt om 11:50 vanaf Schiphol en komt om 13:35 aan op Copernicus International Airport.
De terugvlucht, KL272, vindt plaats om 14:05 en is om 15:55 weer op Nederlandse bodem. De vluchtduur bedraagt 105 tot 110 minuten.

Met de toevoeging van Wroc?aw aan het netwerk versterkt KLM haar positie als belangrijke speler in Centraal-Europa.
Wroclaw, dat wordt uitgesproken als Vrotswaf, heeft 600.000 inwoners en was in 2016 de Culturele Hoofdstad van Europa.
KLM vliegt in Polen ook op Warschau, Krakau en Gdansk.

14-11-2018 16:11

Zaterdag 16 november geen treinen naar Schiphol

ProRail voert komend weekend werkzaamheden uit rond Schiphol.

Van vrijdag tot en met zondag rijden er geen treinen maar bussen op het traject Schiphol Airport-Leiden. Op zaterdag is de nationale luchthaven helemaal niet per trein bereikbaar en rijden ook op de trajecten Amsterdam Sloterdijk/Amsterdam Zuid-Schiphol bussen in plaats van treinen.

Op zondag rijden er tussen Amsterdam Zuid en Schiphol en Hoofddorp wel weer treinen. Maar op de trajecten Amsterdam Sloterdijk - Schiphol en Leiden - Schiphol moet de reiziger dan nog steeds met de bus. De Intercity Direct rijdt het weekeinde niet op het traject Amsterdam Centraal - Rotterdam. De NS steekt overstappende reizigers op Amsterdam Sloterdijk en Schiphol de helpende hand toe en zet kruiers in om ze te assisteren met hun bagage.

Door de werkzaamheden rond Schiphol en elders in het land geldt op diverse trajecten in Noord-Holland en Flevoland een aangepaste dienstregeling met omreizen, extra overstappen en soms ook minder treinen.

10-10-2018 10:50

Meetingpoint Schiphol is verdwenen

Image result for meetingpoint schiphol

Het bekende rood met witte meeting point op Schiphol Plaza is verdwenen. Slechts enkele afdrukken op de vloer herinneren aan het opvallende kunstwerk. Er komt een nieuw meetingpoint op een andere plek.

Het meeting point werd in 1995 geplaatst en is een kunstwerk, met de naam Coda, van Dennis Adams. Het doet denken aan de rood met wit geblokte gebouwtjes op het luchthaventerrein en vormde jarenlang een baken voor passagiers om elkaar te ontmoeten of opgehaald te worden.
Het meeting point vervangen door een nieuw ontmoetingspunt, niet ver van de oude plek. Er is momenteel een tijdelijk meeting point.

De verplaatsing is noodzakelijk om de reizigersstromen te optimaliseren. Bij het meeting point was het, door de winkels en de NS-kaartautomaten, vaak erg druk.

26-09-2018 15:08

KLM huisje 99 staat in Joure

/klm_huisjes_c_klm_1280.jpg

KLM heeft een historisch pand in Joure uitgekozen als model voor het 99ste KLM-huisje. De met Bols gevulde Delfts blauwe miniatuurtjes worden aan boord uitgereikt aan Business Class-passagiers. Jaarlijks onthult KLM rond haar eigen verjaardag een toevoeging aan de collectie.

De huisjes worden sinds 1952 uitgedeeld. Het huisje uit Joure is het vierde uit Friesland. Eerder onthulde KLM als huisjes uit Hindeloopen, Leeuwarden en Franeker.

25-09-2018 13:53

British Airways gaat direct naar Osaka

/british-airways-logo.jpg

British Airways bevestigt dat het een lijndienst van Londen naar Osaka opent. Met ingang van 31 maart 2019 staan vier wekelijkse vluchten in de dienstregeling met een vertrek vanaf London Heathrow.

Voor BA is Osaka na Tokio Narita en Tokio Haneda de derde Japanse bestemming. Osaka is een oude bekende voor British Airways. Tot 1998 vloog de maatschappij al van Londen naar de tweede stad van Japan.

BA gaat door middel van codesharing met JAL samenwerken op de route Londen-Osaka. Beide Oneworld-maatschappijen voeren vluchten tussen Japan en Europa bovendien uit in een joint venture.

18-09-2018 11:28

Turkish Airlines in 2019 naar Sydney

/turkish

Turkish Airlines vliegt in de zomer van 2019 voor het eerst rechtstreeks van Istanbul naar Sydney, Australië.
Turkish claimt al jaren de airline te zijn die direct naar het meeste aantal landen ter wereld vliegt, 119 in totaal, maar Australië en Nieuw-Zeeland zaten daar tot nu toe niet bij. Dat verandert volgend jaar met verbindingen tussen Istanbul en Sydney, meer bestemmingen in deze regio worden dan ook verwacht.

De airline heeft grote ambities die moeten leiden tot een nog groter netwerk. De carrier heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een alternatief voor de drie Golf-maatschappijen, vooral Emirates uit Dubai.

 

Nieuwe luchthaven
Eind volgende maand gaat, als alles volgens planning blijft verlopen, de nieuwe luchthaven van Istanbul open die in de eerste fase een capaciteit heeft van negentig miljoen passagiers per jaar.
Op termijn heeft de nieuwe luchthaven een capaciteit van 200 miljoen passagiers. Als dat aantal zou worden gehaald zou Istanbul, op de ranglijst van nu, de grootste luchthaven ter wereld zijn

 

05-09-2018 16:24

KLM Werelddealweken starten op donderdag 6 september

/KLM

De 'KLM Werelddeal Weken' starten op 6 september.

Dit betekent dat er tickets naar meer dan honderd bestemmingen met 'wereldkorting' worden aangeboden. Op 6 september zelf worden meer details bekend gemaakt.
De Werelddeal Weken worden elk jaar twee keer gehouden. Tijdens deze weken worden topbestemmingen als New York, Curaçao en Bologna aangeboden met fikse kortingen. 

21-08-2018 10:25

Zakenreizen sterk in de lift

/gallery_inPro_FB2_01.jpg

De wereldwijde uitgaven aan zakelijke reizen zijn in 2017 met 5,8 procent gegroeid ten opzichte van het jaar ervoor.

In 2017 gaven bedrijven wereldwijd 1,33 biljoen dollar uit aan o.a. vliegtickets, hotelovernachtingen, treinreizen en autohuur. Naar verwachting zullen de uitgaven dit jaar met 7,1 procent groeien.
De groei betekent dat er een eind komt aan een ‘tijdperk van onzekerheid’ in de wereldwijde zakenreissector. De groei in de periode 2017-2018 lijkt de grootste te worden sinds het herstel na de recessie van 2010 en 2011.

Brexit
Zakenreizigers in West-Europa waren in 2017 goed voor 310 miljard dollar aan zakenreisuitgaven. De groei ten opzichte van 2016 was vier procent. Terwijl met name in Duitsland, Frankrijke en Spanje sprake was van flinke groei, daalden de uitgaven in het Verenigd Koninkrijk met 0,7 procent. GBTA wijt dat aan Brexit-perikelen, de zwakke Pond en gestegen inflatie.

 

14-08-2018 11:12

China Eastern vanaf London Gatwick naar Shanghai

/china-eastern-airlines.png

China Eastern Airlines opent op 7 december een lijndienst tussen Londen Gatwick en Shanghai. Die komt bovenop de bestaande vluchten die de Chinese luchtvaartmaatschappij op dit moment onderhoudt vanaf Londen Heathrow. De vluchten vanaf Gatwick zullen elke dinsdag, vrijdag en zondag gaan vertrekken.

China Eastern is één van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Azië en heeft een aandeel in Air France-KLM.

01-08-2018 12:06

KLM direct naar Boston

/Boston_Harbor.jpg

KLM vliegt vanaf het begin van de zomerdienstregeling 2019 op Boston in de Verenigde Staten.

Boston is de zeventiende bestemming in de VS die KLM rechtstreeks aanvliegt. Delta Air Lines voert nu in codehare met KLM twee vluchten per dag uit naar de stad aan de Amerikaanse noordoostkust. Ook deze vluchten blijven in 2019 bestaan.

KLM vliegt vanaf 31 maart 2019 op woensdag, vrijdag en zondag tussen Schiphol en Boston. Per 1 juli 2019 komt er een vierde wekelijkse vlucht bij, op maandag.

In Boston is o.a. de Harvard University gevestigd, evenals het onderzoeksinstituut MIT (Massachusetts Institute of Technology), die beide veel zakelijk en universitair luchtverkeer genereren.

18-07-2018 10:00

Singapore Airlines "Worlds best airline"

 Bij de uitreiking van de World Airline Awards is Singapore Airlines (SIA) dinsdag uitgeroepen als ’s werelds beste luchtvaartmaatschappij. Tweede werd Qatar Airways, dat vorig jaar de winnaar was. All Nippon Airways (ANA) werd derde.

/singapore

De top tien van de volgens onderzoeksbureau SkyTrax beste luchtvaartmaatschappijen van 2018 bestaat verder uit achtereenvolgens:
Emirates, EVA Air, Cathay Pacific, Lufthansa, Hainan Airlines, Garuda Indonesia en Thai Airways. KLM eindigde als 19de, Brussels Airlines is terug te vinden op de 74ste plaats. Klik hier voor de top 100.

De award voor ’s werelds beste cabinepersoneel ging opnieuw naar Garuda Indonesia. Qatar Airways won de award voor ’s werelds beste Businessclass en Thai Airways voor de beste Economy Class.
Ook KLM won een award, namelijk die voor beste Business Class-stoel in Europa.  

 

 

05-07-2018 09:39

Het relatie evenement van 2018: een reis naar de Grand Prix van Abu Dhabi!

/_GV_8715.jpg

Door onze uitstekende contacten in de Verenigde Emiraten zijn wij in staat gesteld reizen aan te bieden naar de laatste race in de F1 competitie.
Het Formule 1 kampioenschap is momenteel nog lang niet beslist en uitermate spannend! Op de laatste racedag (zondag 25 november a.s.) wordt wereldkampioen officieel gehuldigd.
Rondom deze race staat Abu Dhabi bol van festiviteiten
en daar kunt u en uw relaties/medewerkers deel van uit maken.

Klik HIER voor meer informatie en het aanbod. Onze medewerkers assisteren u graag om het door u gewenste vliegarrangement samen te stellen.

Veel plezier in Abu Dhabi!

28-06-2018 09:48

Wordt 5x sneller dan het geluid de toekomst?

Vliegen met de snelheid van vijf keer het geluid klinkt nu nog als verre toekomstmuziek, maar kan volgens Boeing realiteit worden. 

Onlangs presenteerde de vliegtuigbouwer  een concept voor een hypersonisch passagiersvliegtuig. Binnen Boeing werken ingenieurs aan verschillende concepten die de ontwikkeling van een hypersonisch toestel mogelijk maakt zodra klanten daar behoefte aan hebben, zo meldt de Amerikaanse onderneming. Het concept voor een passagiersvliegtuig volgens Boeing op zowel commercieel als militair gebied toegepast worden.

Wanneer het eerste hypersonische passagiersvliegtuig exact op de markt zal komen is op dit moment nog onduidelijk, maar insiders houden rekening dat dit over twintig tot dertig jaar het geval is. Het toestel zou binnen twee uur een transatlantische vlucht kunnen volbrengen.
Het snelste passagiersvliegtuig tot nu toe, de Frans-Britse Concorde, was in gebruik van 1976 tot 2003 en kon maximaal twee keer de  snelheid van het geluid vliegen. 

04-06-2018 10:19

KLM laat ultralange vluchten "lopen"

/KLMnewlivery.jpg

KLM mengt zich niet in de markt van ultralange vluchten. Waar Qatar Airways, Singapore Airlines en Qantas zich volop bezig zijn deze vluchten te ontwikkelen en te promoten, ziet KLM daar van af.

 

Singapore Airlines verbindt dit najaar Singapore non-stop met New York, Qatar Airways onderhoudt een lijnvlucht tussen Doha en Auckland en Qantas heeft de smaak te pakken met Perth – Londen en wil straks nog meer routes waarbij wel twintig uur zonder tussenstop gevlogen wordt.

 

07-05-2018 10:22

Emirates gaat Premium Economy aanbieden

Na een lang proces van overwegen heeft Emirates besloten de Premium Economy Class toe te voegen aan een deel van de vloot. Premium Economy wordt naast de First Class, Business Class en de reguliere Economy Class de vierde klasse die Emirates zal gaan aanbieden.

De airline verwacht dat in 2020 de eerste Airbus A380's nieuw vanaf de fabriek uitgerust worden met de Premium Economy. Op dit moment is nog niet bekend ofhet nieuwe product ook zal worden toegepast op de omvangrijke Triple 7-vloot van Emirates.

Emirates geeft toe de vraag naar een Premium Economy te hebben onderschat. De vraag is de afgelopen decennia flink toegenomen. Veel concurrenten hebben in de afgelopen jaren met succes een Premium Economy-product gelanceerd.

25-04-2018 12:58

Reisadvies Tunesië versoepeld

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Tunesië verder versoepeld. De kuststrook werd sinds vorig jaar al als veilig gemarkeerd, en dit is nu ook bij vrijwel het hele centrale en noordelijke binnenland het geval waarvoor adviescode geel geldt.

 

17-04-2018 16:33

Schiphol maakt zich op voor drukke meivakantie


Reizigers die in de meivakantie via Schiphol vliegen moeten rekening houden met langere wachtrijen dan normaal. De luchthaven verwacht tussen 20 april en 14 mei topdrukte met 5,2 miljoen passagiers. Vrijdag 4 mei wordt naar verwachting de drukste dag.
Bij de security wordt twintig procent extra mankracht ingezet. Ook elders in de terminal zijn meer medewerkers actief, onder andere om reizigers de weg te wijzen door de drukke terminal. Verder worden er meer mensen ingezet op het social media team, om online vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Schiphol belooft twee extra security doorgangen in Vertrekhal 2 te openen en bij grote drukte ook in Vertrekhal 1. Reizigers met alleen handbagage kunnen gebruik maken van een speciale doorgang. Wie met Transavia of TUI fly vliegt en zijn auto op parkeerterrein P3 (Lang Parkeren) neerzet kan daar al ter plekke de koffers afgeven die ingecheckt moeten worden.

3D CT-scanners
Nieuw zijn 3D CT-scanners die ervoor zorgen dat reizigers niet langer elektronica en vloeistoffen uit de handbagage hoeven te halen.

 

Niet te vroeg
De luchthaven raadt reizigers aan om zich aan de door luchtvaartmaatschappijen geadviseerde meldingstijden te houden, aangezien té vroeg arriveren tot extra drukte kan leiden. Ook het beperkt houden van de meegenomen handbagage, het thuis checken van de geldigheid van de reisdocumenten en het online checken van de vluchtinformatie kan helpen om sneller door het luchthavenproces te komen.
 

05-04-2018 12:24

Ook Air France stakingen in april

Het aantal stakingen bij Air France loopt nog verder op. Het zusterbedrijf van KLM kan zich in april opmaken voor vier extra stakingsdagen, waardoor er in totaal zeven grote acties gepland staan. Die zorgen niet alleen voor overlast voor reizigers, maar kosten Air France-KLM bovendien miljoenen.

Nadat eerder werkonderbrekingen waren aangekondigd voor 7, 10 en 11 april willen de bonden nu ook op 17, 18, 23 en 24 april de vluchtoperatie verstoren. Inzet is een forse loonverhoging voor het personeel, oplopend tot tien procent. Air France is niet van plan de eisen in te willigen, aangezien dat de helft van het jaarresultaat zou kosten.

 

30-03-2018 10:55

Zeer scherpe Finnair actie naar Azie

Finnair biedt zeer scherpe tarieven rond de paasdagen naar diverse Aziatische bestemmingen. De tickets zijn te boeken tussen 3 en 17 april 2018.
Genoemde tarieven zijn inclusief alle belastingen, maar exclusief de boekingsfee.

HONGKONG

 

580 €

BANGKOK

 

590 €

BEIJING

 

440 €

NANJING

 

395 €

CHONGQING

 

445 €

GUANGZHOU, XI’AN

 

495 €

 

27-03-2018 09:46

Nieuwe acties Air France in zichtPiloten van Air France willen ook op 3 en 7 april het werk neerleggen. Dat meldden Franse media op basis van vakbondsverklaringen. De piloten willen met de acties de roep om meer loon voor alle medewerkers kracht bijzetten.

De vliegers eisen een loonsverhoging van zes procent voor alle medewerkers. Ze wijzen op de sterk verbeterde resultaten en vinden dat het personeel daar nauwelijks van heeft geprofiteerd. Air France zei eerder de looneis onverantwoord te vinden.

14-03-2018 15:31

Polderbaan dicht voor onderhoud

De Polderbaan op Schiphol gaat tussen 25 maart en 15 april dicht voor groot onderhoud. Er wordt onder andere een nieuwe asfaltlaag aangebracht op een deel van de baan en ook worden reparaties uitgevoerd aan de verlichting. 

Tijdens de werkzaamheden worden andere banen extra gebruikt. Vooral de parallelle Zwanenburgbaan en Aalsmeerbaan maar ook de Buitenveldertbaan krijgen daardoor tijdelijk meer vliegverkeer.

In 2021 wordt de Polderbaan opnieuw onder handen genomen, maar dan gaat de gehele baan op de schop.

13-03-2018 16:30

LOT stunt met Businessclass prijzen naar USA

De Poolse airline LOT stunt met Businessclass tarieven naar diverse 3 gewilde Amerikaanse bestemmingen.

De speciale ticketprijzen gelden voor de steden Chicago, New York en Los Angeles.
U vliegt via Warschau naar de USA maar dan wel tegen zeer interessante prijzen.
Zo vliegt u Businessclass naar New York en Chicago vanaf Amsterdam vanaf €1.600,00 en naar los Angeles vanaf €2.040,00 per ticket.
Vliegen vanaf Brussel is ook mogelijk, echter deze prijzen zijn duurder.
U dient minimaal een zondag in de reis te laten vallen en moet uw reis voor 31 maart a.s. geboekt hebben.

Onze medewerkers informeren u graag over de voorwaarden en beschikbaarheid!

13-03-2018 10:34

KLM stopt met verkoop sigaretten

KLM stopt per 1 juli met de verkoop van sigaretten aan boord. In plaats van rookwaar zal KLM andere producten aan het assortiment toevoegen, zo liet de luchtvaartmaatschappij onlangs weten.

KLM vindt de verkoop van sigaretten aan boord van onze vliegtuigen niet meer van deze tijd en pakt met deze maatregel zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. De verkoop van onder meer sigaretten aan boord betekende voor luchtvaartmaatschappijen jarenlang een lucratieve bijverdienste. Roken aan boord is bij KLM al sinds medio jaren negentig verboden.

07-03-2018 14:43

Claim indienen kan ook op eindbestemming

Passagiers die met een aansluitende vlucht naar een ander land in de EU vliegen en vertraging oplopen tijdens het eerste deel, kunnen compensatie eisen bij de rechter in de lidstaat van de eindbestemming. Voorwaarde is wel dat de verschillende vluchten in één transactie zijn geboekt.

Het Europees Hof van Justitie heeft dat verduidelijkt op verzoek van Duitse gerechtelijke instanties.

Passagiers die bij airberlin en Iberia vluchten van Spanje naar Duitsland hadden geboekt, liepen vertraging op bij de eerste binnenlandse vlucht in Spanje, uitgevoerd door het Spaanse Air Nostrum. Daardoor misten ze hun aansluitende vlucht naar Duitsland. De vertraging was meer dan drie uur, wat hun recht geeft op compensatie tot 600 euro.

De organisatie Flightright spande in Duitsland een zaak aan namens de reizigers, waarop Duitse rechters zich afvroegen of zij wel bevoegd waren om te oordelen over een vliegtuigmaatschappij die haar hoofdvestiging in een andere lidstaat heeft, terwijl ook de vertraging in een ander land (Spanje) plaatsvond.

Het hof in Luxemburg oordeelt nu dat rechters in het land van de eindbestemming mogen oordelen over de prestaties van de luchtvaartmaatschappijen over het hele traject.

27-02-2018 13:38

in 2019 WIFI op bijna alle KLM vluchten

Passagiers van KLM hebben vanaf mei 2019 op vrijwel alle verre vluchten de beschikking over WiFi. De luchtvaartmaatschappij biedt al internet aan op de  Dreamliners en laat ook de Boeing 777 en Airbus A330-vloot voorzien van de benodigde apparatuur.

Reizigers kunnen via het KLM Portal aan boord een voucher aanschaffen om het WiFi te kunnen gebruiken. De kosten bedragen circa twintig euro per vlucht.
Het draadloos internet kan worden gebruikt vanaf drie kilometer hoogte en wordt aangeboden in samenwerking met technologiepartner Panasonic. Op verre vluchten die worden uitgevoerd met de Boeing 747-400 is geen WiFi. Dat type wordt de komende jaren uitgefaseerd.

21-02-2018 12:46

Maaltijden aan de gate

Wie op het punt staat te vliegen maar niet met een hongerig gevoel aan boord wil, kan op Schiphol nu gebruikmaken van maaltijdbezorging aan de gate.

Schiphol is daarvoor bij wijze van test een samenwerkingsverband gestart met HMSHost International, uitbater van horeca op de luchthaven, en maaltijdbezorger Deliveroo. De ‘pilot’ maakt het in eerste instantie mogelijk voor passagiers die vanaf de E-pier vliegen om via hun smartphone een hapje en een drankje te bestellen. Binnen 15 minuten wordt de maaltijd bezorgd aan de gate. De service is dagelijks tussen 07.00 en 20.30 uur beschikbaar.

Schiphol, HMSHost International en Deliveroo willen met de 'Food Delivery at the Gate' testen of er belangstelling is voor deze nieuwe dienst. In maart wordt de pilot uitgebreid naar de D-pier. De proef loopt in eerste instantie tot en met eind maart.

De diverse gerechten zijn ook te bestellen als roomservice in het Mercure Hotel, gevestigd in Lounge 3 – eveneens achter de paspoortcontrole. De bestelkosten - zowel aan de gate als in het hotel - bedragen 2,50 euro.
De maaltijden worden met de step afgeleverd aan de gate of in het Hotel.

20-02-2018 11:48

Air France komt met scherpe tarievenOm met transatlantische budgetmaatschappijen te kunnen concurreren, introduceert Air France een nieuw tarief op langeafstandsvluchten dat uit niet veel meer bestaat dan alleen de zitplek.

Air France gaat met dit nieuwe tarief vanaf april de markt op zodat passagiers ze kunnen vergelijken. Enkeltjes naar de andere kant van de Atlantische Oceaan zullen vanaf 195 euro verkrijgbaar zijn.

Eerder bleek al dat Air France ook overweegt een nieuwe budgetdochter voor langeafstandsvluchten te lanceren. Die maatschappij zou naast de in december gestarte dochteronderneming Joon moeten gaan vliegen.

Klanten aan het woord

  • "Mendels Fashion Group werkt al jaren met volle tevredenheid met Anko Reizen. Er wordt altijd mee gedacht en zijn altijd bereikbaar. Zeer aan te bevelen voor groeps- en zakenreizen!"

    Koos Mendels, director - Mendels Fashion Group Ltd.

  • "Anko Reizen is voor ons al jaren dé partner voor beursreizen naar Hongkong. Deskundige, flexibele en betrouwbare service. Dat is wat wij belangrijk vinden en dat is wat Anko ons biedt!"

    George Ammerlaan - Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland

  • "Al meer dan 25 jaar hebben wij als officiële Benelux vertegenwoordiging van de Messe München een zeer prettige en intensieve samenwerking met Anko Reizen waar professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Talrijke exposanten en bezoekers vinden ieder jaar weer via Anko Beursreizen hun weg naar één van onze vakbeurzen waar ook ter wereld."

    Jaco van Ekeris, CEO - Van Ekeris Expo Service b.v.

Ontwikkeld door Zeno

Top