Nieuwsberichten

09-07-2020 14:29

Finland v.a. 13 juli weer open voor NL reizigers

/shutterstock_1667544481.jpg

Finland laat de quarantaineregels voor reizigers uit een flink aantal landen vallen. Daardoor zijn onder andere Nederlanders en Belgen vanaf 13 juli weer van harte welkom.

Tot nu toe gold dat reizigers na aankomst veertien dagen in zelfquarantaine moesten. In juni liet Finland die eis al vallen voor reizigers uit Denemarken, Estland, IJsland, Letland, Litouwen en Noorwegen.
Vanaf 13 juli zijn ook reizigers uit Australië, België, Cyprus, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Nederland, Oostenrijk, Slovenië, Slowakije en Zwitserland weer zonder restricties welkom.

Finnair kondigde eerder al aan het aantal vluchten naar Europese bestemmingen flink uit te breiden. Ook Tokio, Seoul en Hongkong zijn weer in de dienstregeling opgenomen, en de luchtvaartmaatschappij wacht nog op toestemming voor vluchten naar Shanghai.

21-02-2020 11:50

KLM komt met echt Premium Economy product

 

/KLM

In navolging van moederbedrijf Air France gaat KLM een (‘echt’) premium economy product aan boord aanbieden. KLM heeft al Economy Comfort, maar een concurrerend premium tussenklasse-product is er momenteel nog niet.

KLM gaat de Premium Economy class in beginsel uitsluitend aanbieden op intercontinentale vluchten. De nieuwe klasse gaat naar verwachting meer stoel- en beenreuinte, betere maaltijden en meer bagagevrijheid bieden.

08-01-2020 12:59

KLM mijdt luchtruim Irak/Iran

/KLM

KLM en zusterbedrijf Air France vliegen net als veel andere internationale luchtvaartmaatschappijen voorlopig niet boven Irak en Iran. KLM reageert hiermee op ontwikkelingen in de regio.

Vluchten naar verschillende Zuidoost-Aziatische bestemmingen en bestemmingen in het Midden-Oosten worden momenteel gevlogen via alternatieve routes. Ook diverse Aziatische luchtvaartmaatschappijen, waaronder Singapore Airlines, EVA Air en Malaysia Airlines, hebben aangegeven het luchtruim boven Iran en Irak te mijden.

09-10-2019 13:42

Eindhoven Airport laat vloeistoffen weer toe

Eindhoven Airport introduceert de komende tijd nieuwe securityscanners, waardoor passagiers vloeistoffen en elektronica niet meer uit de handbagage hoeven te halen. Sinds 2018 is dat al bij twee van de acht security lanes het geval, vanaf half december beschikken alle lanes over de nieuwe scanners.

Eindhoven Airport vervangt de oude x-ray-apparatuur en metaaldetectiepoorten van de security lanes door geavanceerde CT-scanners (voor handbagage) en securityscanners (voor passagiers). Hierdoor moet het securityproces voor passagiers en securitymedewerkers straks sneller en plezieriger verlopen. De CT-machines hebben veel meer mogelijkheden dan de huidige x-rays. Zo kan met de nieuwe apparatuur een veel gedetailleerdere weergave (360 graden beeld) van de handbagage worden gemaakt. Een ander voordeel is volgens de luchthaven dat straks veel minder plastic zakjes uitgereikt hoeven te worden.

Schiphol voerde de CT-scanners eerder al op een groot deel van de luchthaven in en de luchthaven is bezig dit uit te breiden naar alle security lanes. De bedoeling is dat passagiers in 2020 bij alle veiligheidscontrole vloeistoffen en laptops niet meer uit de handbagage hoeven te halen.

12-09-2019 09:29

SAS vliegt voortaan vanaf Kopenhagen naar Los Angeles

/sas

SAS stopt met vliegen tussen Stockholm en Los Angeles. In plaats daarvan vliegt de Scandinavische luchtvaartmaatschappij met ingang van januari 2020 vanaf de Deense hoofdstad Kopenhagen naar de stad in Californië.

De route zal het hele jaar door worden uitgevoerd. In eerste instantie vliegt SAS zes keer per week van Kopenhagen naar Los Angeles. Met ingang van 31 maart vindt een dagelijkse vlucht plaats. Op die manier kan de vloot zo optimaal mogelijk worden ingezet.

Volgens SAS rechtvaardigt de marktvraag vanuit Denemarken een hogere vliegfrequentie dan rendabel is vanuit Stockholm. Los Angeles is vooral voor toeristen een belangrijke bestemming, stelt de luchtvaartmaatschappij.

05-09-2019 09:26

Anko Reizen gaat op in de D-rt Groep

/drt

D-RT GROEP NEEMT ZONVAART REISGROEP OVER

 

Zonvaart Reisgroep
Dit van oorsprong 100% familiebedrijf, dat onder leiding van drie generaties Kuijs is uitgegroeid tot een vooraanstaande en vooral gezonde marktpartij in de Nederlandse reisindustrie. De reisretail in Noord-Holland is 55 jaar lang gedomineerd geweest door Zonvaart. Dit werd in 2016 nog eens bevestigd door het winnen van de landelijke titel “Reisbedrijf van het Jaar”. De gemiddelde klantwaardering ligt dan ook met 9,2 ruim boven het landelijk gemiddelde.

D-rt Groep
De D-rt Groep bestaat uit een landelijk netwerk van bijna 400 reiswinkels en twee websites onder de merken D-reizen en VakantieXperts. Hiermee is D-rt de grootste Reisretailer in de Benelux. Met ruim 1500 medewerkers verzorgt zij jaarlijks meer dan 1 miljoen reizen voor zowel zakelijke reizigers als vakanties voor consumenten en behoort daarmee tot de top-3 reisondernemingen in Nederland.

Overname
Naast de 12 Zonvaart vestigingen in Noord-Holland, vallen ook de activiteiten van Destinations Travel, Send Me Anywhere en Anko Reizen onder deze overname. Alle medewerkers van de Zonvaart Reisgroep blijven natuurlijk in hun huidige functie werkzaam binnen het reisbedrijf. Ook zal D-rt de bestaande contracten met de ZRA’s voortzetten.

Kwalitatief sterke en ervaren medewerkers

Don Kaspers (CEO D-rt Groep) kent Zonvaart goed door zijn decennialange ervaring binnen de reisbranche. “Ik ben trots en vereerd dat wij de kans hebben gekregen de Zonvaart Reisgroep over te mogen nemen. Zonvaart Reisgroep bevat drie assets, die voor ons van doorslaggevende betekenis zijn geweest. Allereerst een grote groep kwalitatief sterke en ervaren medewerkers, Anko Beursreizen en Destinations Travel.
Doordat dochter Leonie Kuijs met ons mee blijft bouwen aan Destinations Travel en Karin Kooij de bezielende leiding houdt over Anko Reizen vertrouwen wij erop deze twee mooie nieuwe activiteiten aan de D-rt Groep toe te kunnen voegen.”

 

30-07-2019 12:01

Linate Airport gesloten

/alilatia

Milaan Linate Airport is sinds afgelopen zaterdag voor drie maanden gesloten voor vliegverkeer. Luchtvaartmaatschappijen die van de luchthaven gebruikmaakten, zoals KLM, easyJet en Brussels Airlines, vliegen in plaats daarvan nu vaker naar Milaan Malpensa.

Linate heeft maar één start- en landingsbaan die geschikt is voor commercieel vliegverkeer, en die wordt tot 27 oktober volledig vernieuwd. Ook de passagiersfaciliteiten en het bagagesysteem krijgen een opknapbeurt.

Van de drie Milanese luchthavens ligt Linate het dichtst bij het centrum: op 7 kilometer, terwijl Malpensa er maar liefst 41 kilometer vandaan ligt. Reizigers naar de Italiaanse stad moeten daardoor rekening houden met een langere reistijd.

04-07-2019 11:46

Nieuw Zeeland- eVisum vanaf 1 oktober verplicht

Nieuw Zeeland heeft de regelgeving omtrent het reizen met een visum m.i.v. 1 oktober 2019 gewijzigd. Deze verplichting geldt voor alle reizigers en cruisepassagiers, uit de zgn. visa waiver landen, die het land willen bezoeken en transitpassagiers via Auckland.
Reizigers uit de visa waiver landen (waaronder Nederland) kunnen het visum aanvragen voor een maximaal verblijf van 3 maanden. Het zgn. NZeTA is vanaf de aanvraag en toekenning 2 jaar geldig en kan voor meerdere inreizen worden gebruikt. Beschikt een inreizende passagier m.i.v. 1 oktober niet over het NZeTA dan wordt hem/haar geweigerd te reizen.

De kosten voor het visum zullen ca. € 7,50 gaan bedragen. Het visum kan tot uiterlijk 72 uur voor vertrek worden aangevraagd.
Voor meer informatie over het NZeTA klikt u HIER

 

25-06-2019 11:45

Lufthansa naar Tallinn vanaf München

/Lufthansa.jpg

Lufthansa breidt het routenetwerk vanaf München komende winter uit met twee nieuwe bestemmingen.
De Estse hoofdstad Tallinn wordt met ingang van 4 november drie keer per week aangevlogen, het Noord-Engelse Newcastle vanaf 3 februari zes keer per week.

De Beierse hoofdstad München is na Frankfurt de tweede hub van Lufthansa.

11-06-2019 15:18

Schiphol en TU werken samen

De Schiphol Group slaat de handen ineen met de TU Delft om innovatieve producten en diensten te ontwikkelen voor Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport en Lelystad Airport.
De nieuw te ontwikkelen plannen dienen als doel dat de toekomstige passagiersbeleving verbetert.

De komende vijf jaar gaan veertig afstuderende studenten en PhD-kandidaten van de faculteit Industrieel Ontwerpen aan de slag voor de Nederlandse luchthavens. Schiphol wil door constante innovati verbetering van producten en diensten voor de reizigers tot de kern van hun strategie maken. Door de samenwerking met TU Delft heeft de airport één van de beste universiteiten ter wereld op het gebied van design en innovatie binnen gehaald.

28-05-2019 10:55

EU en China geven luchtvaart een boost

De Europese Unie en China hebben twee deals gesloten die de Europees-Chinese samenwerking op luchtvaartgebied een boost moeten geven. Daarbij wordt het voor luchtvaartmaatschappijen uit Europa mogelijk om op grotere schaal naar China te vliegen.

Het doel van de overeenkomsten is het creëren van banen, het bevorderen van handelsrelaties en het stimuleren van economische groei.
Zo wordt het dankzij een horizontaal luchtvaartverdrag voor airlines eenvoudiger om vluchten tussen de huidige 28 lidstaten van de Europese Unie en China te openen. Tot nu toe mochten airlines uit de Europese Unie alleen vanuit hun eigen thuisland naar China vliegen, dankzij het nieuwe akkoord mogen ze dat vanaf alle lidstaten. Voorwaarde is wel dat er ongebruikte vliegrechten beschikbaar zijn. Het nieuwe akkoord moet in de plaats komen van bilaterale verdragen.

De gesloten akkoord worden van kracht na definitief groen licht van de Europese Commissie en de Chinese transportautoriteit.

02-05-2019 08:51

Delta Airlines laat nu ook digitaal inchecken voor KLM vluchten

/Delta

Passagiers van Delta Air Lines kunnen vanaf heden online inchecken voor vluchten van Air France en KLM.
Delta heeft op veel routes een codeshare met de Europese partners, waardoor inchecken op verschillende platformen moest gebeuren. 

Vanaf nu is het dan mogelijk om met een Delta-ticket via de website of de app van Delta in te checken op een vlucht die wordt uitgevoerd door Air France-KLM, waarop Delta een codeshare heeft.

Delta en Air France-KLM komen met de maatregel tegemoet aan een veelgehoorde klantwens. Binnenkort kunnen klanten van Air France-KLM ook digitaal inchecken voor Delta-vluchten vanuit Noord-Amerika.
Hierdoor kan de reiziger zelf bepalen welke app hij wenst te  gebruiken.

01-05-2019 09:50

Betalen voor ruimbagage dreigt normaal te worden

 

Bijbetalen om koffers in te checken wordt bij steeds meer grote luchtvaartmaatschappijen gemeengoed. De afgelopen vijf jaar is het aantal traditionele airlines dat extra geld rekent voor ruimbagage flink gestegen.

Vooral in Europa en Noord-Amerika is ruimbagage steeds minder vaak inbegrepen in de ticketprijs, in tegenstelling tot Azië en het Midden-Oosten. Van de ruim 92 miljard euro die luchtvaartmaatschappijen vorig jaar ophaalden met de losse verkoop van ruimbagage, extra beenruimte, eten en drinken, en voorrang bij het instappen was ruimbagage goed voor een slordige 25 miljard euro.
Bij nog maar de helft van de grootste 175 luchtvaartmaatschappijen ter wereld is ruimbagage inbegrepen in de ticketprijs.

25-04-2019 09:01

Lufthansa support de EU

Lufthansa schaart zich pal achter de Europese Unie. In de aanloop naar de Europese Verkiezingen van eind mei is een Airbus A320 voorzien van de tekst ‘SayYesToEurope’ op de romp.

Met roots in diverse Europese landen positioneert Lufthansa zich als een bij uitstek Europees bedrijf. Naast Lufthansa zelf maken ook Brussels Airlines, Eurowings, Austrian Airlines en SWISS deel uit van de groep. Om o.a. die reden ligt Europa de airline zeer aan het hart. De campagne SayYesToEurope is een spin-off van de wereldwijde Lufthansa-campagne SayYesToTheWorld.

Europese vlag
Lufthansa neemt nog een symbolische maatregel om haar steun aan Europa kracht bij te zetten. Voortaan zal de Europese vlag naast die van Duitsland bij de registratie op vliegtuigen van de maatschappij te zien zijn.

24-04-2019 09:21

KLM vaker naar Suriname

/KLM

KLM verhoogt de frequentie op haar lijndienst tussen Amsterdam en Paramaribo van vier naar vijf vluchten per week.

De frequentieverhoging gaat op 1 juli in. KLM vliegt dan behalve dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag ook elke maandag naar de Surinaamse hoofdstad. Op de vluchten wordt een Boeing 747-400 ingezet met plaats voor 408 passagiers.

23-04-2019 10:03

Nieuwe Schiphol Pier met jaar uitgesteld

De bouwwerkzaamheden van de nieuwe pier op Schiphol duren langer dan gepland. De nieuwe A-pier zou oorspronkelijk eind dit jaar al in gebruik worden genomen, maar dat wordt uitgesteld naar december 2020.
In de nieuwe A-pier komen ook voorzieningen voor de grens- en beveiligingscontrole. Hiermee kunnen alle typen passagiers (Schengen, Non-Schengen, gescreend en niet gescreend) worden gefaciliteerd.

Extra verdieping
Op Schiphol vinden meer bouwwerkzaamheden plaats. Om in Vertrek 1, voor vluchten naar Schengenlanden, voldoende ruimte te bieden aan alle passagiers, plaatst Schiphol een extra verdieping. Op deze zogeheten mezzanine komen ook beveiligingscontroles, net als in Vertrek 2 en 3. De bouw ligt volgens Schiphol op schema. De geplande ingebruikname is medio volgend jaar.

Ook voor vliegtuigen verandert er het een en ander. Zo breidt Schiphol tussen nu en volgend jaar het aantal parkeerplekken voor grotere vliegtuigen uit op het U-platform uit naar elf. De uitbreiding is volgens Schiphol nodig omdat luchtvaartmaatschappijen steeds meer widebodyvliegtuigen inzetten op vluchten vanaf de luchthaven.

Dubbele taxibaan
Verder komt er een tweede viaduct over snelweg A4, waardoor vliegtuigen daar makkelijker in twee richtingen kunnen taxiën. De werkzaamheden zijn gestart en liggen op schema. De dubbele taxibaan Quebec wordt in fases aangelegd en de ingebruikname van de eerste fase is naar verwachting in 2021.

17-04-2019 13:44

Dubai Airport renoveert start- en landingsbaan

Dubai International Airport, een van de grootste luchthavens ter wereld, moet het 45 dagen lang stellen met slechts één operationele start- en landingsbaan. Dinsdag 17 april j.l. is gestart met een omvangrijke renovatie van de zuidelijke baan. Daardoor kan de luchthaven aanzienlijk minder vluchten verwerken.

Tijdens de baanrenovatie houdt Emirates 48 vliegtuigen aan de grond, waardoor een kwart van de vluchten van de luchtvaartmaatschappij niet doorgaat. Ook een deel van de Emirates-passagiersvluchten vanaf Schiphol komt gaat tijdelijk niet door. De ochtendvlucht, die vijf keer per week wordt uitgevoerd, komt zes weken lang te vervallen. De twee dagelijkse Airbus A380-vluchten gaan tijdens de baanrenovatie gewoon door.

De baanrenovatie beïnvloedt ook de vluchtuitvoering van Emirates vanaf Brussel en Düsseldorf. In plaats van twee keer per dag, worden de Belgische en Duitse luchthaven zes weken lang maar één in plaats van twee keer per dag aangevlogen.

Dubai World Central
Chartervluchten worden verplaatst naar Dubai World Central (DWC), de tweede luchthaven van Dubai ten zuiden van de stad. Die luchthaven zal gedurende de baansluiting op DXB dagelijks 145 passagiersvluchten afhandelen.  Tussen beide luchthavens rijden de komende 45 dagen gratis shuttlebussen.

17-04-2019 10:38

Grote drukte verwacht op Schiphol

Naar verwachting reizen er komende meivakantie 5,4 miljoen passagiers via Schiphol. Vanaf vrijdag 19 april, is het extra druk op de luchthaven en dat duurt tot en met 13 mei. Vorig jaar zag Schiphol in dezelfde periode 5,2 miljoen mensen voorbij komen.

Reizigers wordt geadviseerd zich voorafgaand aan hun reis goed te informeren over hun vlucht.
Wie naar een land vliegt dat buiten het Schengengebied ligt, hoeft niet langer zijn vloeistoffen uit de handbagage te halen. Door de inzet van CT-scanners is dit niet meer nodig.

Op haar website meldt KLM tijdens de meivakantie meer reizigers dan normaal te verwachten op Schiphol. Hierdoor kan er een uitzonderlijke drukte ontstaan op de luchthaven.

29-03-2019 09:52

Zakendoen in China

Op de website Nederlandwereldwijd.nl is een interessant artikel geplaatst met 5 handige tips die u kunnen helpen bij het succesvol zakendoen in China.

Lees het artikel HIER.

19-03-2019 13:54

United Airlines wijzigt plannen voor Amsterdam - San Francisco

/united

United Airlines heeft de planning voor de nieuwe lijndienst tussen Schiphol en San Francisco gewijzigd.In plaats van het hele jaar door wordt er alleen komende zomer op de route gevlogen, zo bevestigt de luchtvaartmaatschappij.

Vorig jaar kondigde de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij aan vanaf 31 maart dagelijks tussen Schiphol en San Francisco te gaan vliegen, met een Boeing  Dreamliner. Er is nu besloten de route alleen in het zomerseizoen aan te bieden.
San Francisco wordt de vijfde Amerikaanse bestemming die United Airlines met Schiphol verbindt. Op dit moment zijn er al non-stop vluchten naar Chicago, Houston, Newark en Washington.

01-03-2019 10:26

Panorama terras gesloten

Het Panoramaterras op Schiphol is vanaf nu enkele maanden gesloten voor bezoekers. De luchthaven adviseert mensen die naar vliegtuig willen kijken om naar de Polderbaan of de Buitenveldertbaan te gaan.

Door werkzaamheden aan vertrekhal 1 is het onmogelijk om de toegangsroute naar het Panoramaterras open te houden. Naar verwachting zijn bezoekers er vanaf juli weer welkom om vliegtuigen te spotten, geliefden uit te zwaaien of de Fokker 100 te bezichtigen.  

Verbouwing Vertrek 1
In vertrekhal 1 bouwt Schiphol een tussenverdieping om de veiligheidscontroles te huisvesten. Daardoor ontstaat er op de begane grond meer ruimte voor incheckbalies en om de groeiende reizigersstroom te verwerken.

19-02-2019 09:52

Schiphol kent een prima start in 2019

/Schiphol_logo-nieuw.jpg

Schiphol is 2019 begonnen met iets meer dan vijf miljoen passagiers in januari. Dat is een stijging van 1,7 procent ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar. Het aantal vliegbewegingen, dat de limiet heeft bereikt, bleef met 37.185 vrijwel stabiel.

Van alle passagiers vlogen er 3,4 miljoen op vluchten binnen Europa, een stijging van 1,5 procent. In totaal 1,6 miljoen mensen stapten aan boord van een intercontinentale vlucht, wat een stijging van 2,3 procent betekent.
De passagiersgroei was vrijwel volledig te danken aan passagiers waarvan de vliegreis startte of eindigde op Schiphol (+2,9 procent). Het aantal passagiers in dit segment kwam uit op net iets minder dan drie miljoen. Het aantal overstappende passagiers bleef nagenoeg stabiel op twee miljoen. 

Vracht in de min
Het vrachtvervoer, dat afgelopen jaar al afnam, kende geen goede start van 2019. De hoeveelheid verwerkte vracht daalde met 9,1 procent naar 122.643 ton.

05-12-2018 11:37

KLM stopt met vluchten naar Southampton

/KLMstewardess.jpg

KLM staakt m.i.v. 30 maart a.s. de lijndienst tussen Amsterdam en Southampton.

De maatschappij gaat contact opnemen met de reizigers die al een ticket naar Southampton hebben gekocht voor de periode na de sluitingsdatum. Zij worden omgeboekt naar een andere vlucht. Het Britse Flybe blijft meerdere keren per dag tussen Schiphol en Southampton vliegen.

30-11-2018 09:52

Biometrics systeem Delta vanaf december inzetbaar

Passagiers op internationale vluchten van Delta Air Lines, KLM, Air France, Aeromexico en Virgin Atlantic kunnen vanaf december via gezichtsherkenning sneller van de incheckbalie naar het vliegtuig reizen. 

De airlines verwachten dat deze vorm de toekomst gaat worden.
Zowel bij de check-in kiosks als aan de balie, bij de veiligheidscontrole en aan de gate volstaat het poseren voor een foto en hoeft het paspoort in principe niet meer getoond te worden.

Ruim 25.000 reizigers testten het systeem de afgelopen maanden al op de luchthaven. Slechts twee procent wilde, om uiteenlopende redenen, niet meewerken. Voor deze groep blijft de reguliere manier van reizen mogelijk.
Delta verwacht dat het biometrische systeem, waarin miljarden werden geïnvesteerd, de doorstroom van reizigers stimuleert en de veiligheid vergroot. Ook wordt het boardingproces op een internationale vlucht nu aanzienlijk versneld.

21-11-2018 16:21

KLM dagelijks naar het Poolse Wroclaw

/KLM

KLM voegt een vierde Poolse bestemming aan haar netwerk toe t.w. de studentenstad, Wroclaw.
Wroclaw wordt vanaf 6 mei dagelijks aangevlogen.
KL271 vertrekt om 11:50 vanaf Schiphol en komt om 13:35 aan op Copernicus International Airport.
De terugvlucht, KL272, vindt plaats om 14:05 en is om 15:55 weer op Nederlandse bodem. De vluchtduur bedraagt 105 tot 110 minuten.

Met de toevoeging van Wroc?aw aan het netwerk versterkt KLM haar positie als belangrijke speler in Centraal-Europa.
Wroclaw, dat wordt uitgesproken als Vrotswaf, heeft 600.000 inwoners en was in 2016 de Culturele Hoofdstad van Europa.
KLM vliegt in Polen ook op Warschau, Krakau en Gdansk.

Klanten aan het woord

 • Wij, als ouders van Erik, willen jullie hartelijk bedanken voor jullie inzet tijdens onze supportersreis.
  Alles was prima geregeld en ook in Rusland werden wij warm ontvangen. Wij hebben een fantastische tijd in Kazan gehad!
  Complimenten voor jullie!

  Rieke Hop - supporter WorldSkills 2019

 • "d-travel is voor ons al jaren dé partner voor beursreizen naar Hongkong. Deskundige, flexibele en betrouwbare service. Dat is wat wij belangrijk vinden en dat is wat d-travel ons biedt!"

  George Ammerlaan - Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland

 • "Mendels Fashion Group werkt al jaren met volle tevredenheid met d-travel. Er wordt altijd mee gedacht en zijn altijd bereikbaar. Zeer aan te bevelen voor groeps- en zakenreizen!"

  Koos Mendels, director - Mendels Fashion Group Ltd.

 • "Al meer dan 25 jaar hebben wij als officiële Benelux vertegenwoordiging van de Messe München een zeer prettige en intensieve samenwerking met d-travel waar professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Talrijke exposanten en bezoekers vinden ieder jaar weer via d-travel Beursreizen hun weg naar één van onze vakbeurzen waar ook ter wereld."

  Jaco van Ekeris, CEO - Van Ekeris Expo Service b.v.

Ontwikkeld door Zeno

Top