Hotel Boekingswebsite Anoma failliet

Amoma staakte vorige week alle activiteiten hiervan zijn talloze reizigers de dupe geworden.

Volgens Amoma, dat pas sinds 2013 actief is, is de concurrentie onder online reisbedrijven te groot gebleken. Amoma is niet aangesloten bij enig garantiefonds waardoor reizigers die een hotel via Amoma geboekt hebben de dupe zijn van het faillissement. Hotels honoreren geen reserveringen meer die via Amoma gemaakt zijn.

In een verklaring op haar website raadt Amoma haar klanten aan om contact op te nemen met het hotel om te checken of de boeking nog geldig is en om bij de creditcardmaatschappij of de reisverzekering te proberen het betaalde geld gerestitueerd te krijgen.

Indien de reiziger een hotel had geboekt via een ANVR reisbureau, Anko Reizen is aangesloten bij het ANVR, dan was de financiele schade nihil geweest. Immers alle boekingen gemaakt bij Anko Reizen vallen onder de dekking van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

Terug naar nieuwsoverzicht

d-travel

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en ontdek onze voordelige tarieven.

 

Offerte aanvragen

Klanten aan het woord

 • Wij, als ouders van Erik, willen jullie hartelijk bedanken voor jullie inzet tijdens onze supportersreis.
  Alles was prima geregeld en ook in Rusland werden wij warm ontvangen. Wij hebben een fantastische tijd in Kazan gehad!
  Complimenten voor jullie!

  Rieke Hop - supporter WorldSkills 2019

 • "d-travel is voor ons al jaren dé partner voor beursreizen naar Hongkong. Deskundige, flexibele en betrouwbare service. Dat is wat wij belangrijk vinden en dat is wat d-travel ons biedt!"

  George Ammerlaan - Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland

 • "Mendels Fashion Group werkt al jaren met volle tevredenheid met d-travel. Er wordt altijd mee gedacht en zijn altijd bereikbaar. Zeer aan te bevelen voor groeps- en zakenreizen!"

  Koos Mendels, director - Mendels Fashion Group Ltd.

 • "Al meer dan 25 jaar hebben wij als officiële Benelux vertegenwoordiging van de Messe München een zeer prettige en intensieve samenwerking met d-travel waar professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Talrijke exposanten en bezoekers vinden ieder jaar weer via d-travel Beursreizen hun weg naar één van onze vakbeurzen waar ook ter wereld."

  Jaco van Ekeris, CEO - Van Ekeris Expo Service b.v.

Ontwikkeld door Zeno

Top