Zonvaart Reisgroep

Zonvaart Reisgroep

Anko Reizen is onderdeel van de Zonvaart Reisgroep. Voor meer informatie bekijk de website: www.zonvaartreisgroep.nl

Naast de diverse merklabels van Zonvaart Reizen zoals Zonvaart Motorreizen, Zonvaart Fotoreizen, Zonvaart Huwelijksreizen zijn de verschillende reisbureau vestigingen en de persoonlijk reisadviseurs onderdeel van Zonvaart Reizen. Ook de volgende reisbedrijven vallen onder de Zonvaart Reisgroep:

Zonvaart Reizen

Bent u toe aan een zorgeloze zonvakantie, een adembenemende rondreis, een spectaculaire stedentrip, een unieke expeditie of grensverleggende cruise?

Heeft u uitzonderlijke reiswensen? Of bent u op zoek naar vliegtickets, treintickets, zakenreizen, beursreizen, wintersport, golfreizen, transfers, excursies, autohuur, visa, entreebewijzen, groepsreizen, koffers, greenfees, of gewoon een weekendje weg staan onze specialisten voor u klaar. Boek online of vraag een reisvoorstel aan of loopt u eens binnen bij een vestiging bij u in de buurt.

 

Meer informatie

Zonvaart Destinations

Zonvaart Reizen Destinations is de touroperating afdeling van de Zonvaart Reisgroep.

 

Margriet Smit zorgt samen met haar enthousiaste en ervaren team van reisspecialisten voor een variërend aanbod van de mooiste rondreizen en fly & drives naar wereldwijde bestemmingen tegen scherpe prijzen. Hoewel het team zeer ervaren is in de reiswereld, is Zonvaart Destinations een nieuwe uitdaging voor hen. Dit zorgt natuurlijk voor een frisse blik en een bijzonder goed aanbod.

 

Meer informatie

Send Me Anywhere

Op Sendmeanywhere.nl boeken avonturiers een verrassingsreis.

Van een nachtje weg, tot met het gezin op zomervakantie, Send Me Anywhere verzorgt het! Send Me Anywhere behandelt elke aanvraag met zorg, en het belangrijkste: ELKE REIS IS UNIEK. Met het uitsluiten van bestemmingen en het aangeven van uw reisdoelen kunt u er echt zeker van zijn dat u een geweldige reis tegemoet gaat. Probeer het eens uit met het welkomstaanbod en geniet van 5% korting met de volgende code: WELKOMsma5%.

 

Meer informatie

Klanten aan het woord

  • "Mendels Fashion Group werkt al jaren met volle tevredenheid met Anko Reizen. Er wordt altijd mee gedacht en zijn altijd bereikbaar. Zeer aan te bevelen voor groeps- en zakenreizen!"

    Koos Mendels, director - Mendels Fashion Group Ltd.

  • "Anko Reizen is voor ons al jaren dé partner voor beursreizen naar Hongkong. Deskundige, flexibele en betrouwbare service. Dat is wat wij belangrijk vinden en dat is wat Anko ons biedt!"

    George Ammerlaan - Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland

  • "Al meer dan 25 jaar hebben wij als officiële Benelux vertegenwoordiging van de Messe München een zeer prettige en intensieve samenwerking met Anko Reizen waar professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Talrijke exposanten en bezoekers vinden ieder jaar weer via Anko Beursreizen hun weg naar één van onze vakbeurzen waar ook ter wereld."

    Jaco van Ekeris, CEO - Van Ekeris Expo Service b.v.

Ontwikkeld door Zeno

Top