Onze Medewerkers

Marion Geskus

Accountmanager - Supervisor

Marion is een toegewijde medewerker die haar sporen in de reiswereld inmiddels ruimschoots heeft verdiend.

Marion is binnen ons bedrijf niet alleen bezig met het samenstellen van zakenreizen, maar is ook Supervisor van de afdeling. Naast haar liefde voor reizen heeft zij nog één passie: muziek maken en wel op de dwarsfluit. Uw zakenreis zal dan ook met een vrolijke noot worden opgepakt.

U bereikt haar Marion via het account: info@ankoreizen.nl

Stefan Matthijsen

Accountmanager

Stefan is al meer dan 20 jaar full-time werkzaam in ons team en vormt een vertrouwde schakel voor vele klanten. Hij werkt snel en heeft service hoog in het vaandel staan.

In zijn vrije tijd is hij veel met sport bezig. Dit is duidelijk terug te zien in zijn doelgerichtheid, waar vele klanten dagelijks hun voordeel mee doen. Hoewel hij dagelijks reizen naar alle uithoeken van de wereld boekt, gaat hij zelf het liefst naar Bali.

U kunt Stefan bereiken via: info@ankoreizen.nl

Krista Kroon

Accountmanager

Krista is als Accountmanager een vaste waarde binnen het Ankoteam en is een gewaardeerde bekende voor vele zakelijke klanten.

Vol enthousiasme gaat zij drie dagen in de week de vele uitdagingen aan. Krista heeft zelf een absoluut zwak voor haar favoriete vakantieland, Thailand, en haar vrijwilligerswerk voor Stichting Zwerfdier.

Wilt u Krista mailen dan kan dit via: info@ankoreizen.nl

Nathalie Rustenburg

Accountmanager

Nathalie brengt binnen ons team meer dan vijftien jaar ervaring mee. Ervaring die ze in alle facetten van het reiswezen heeft opgedaan en bij ons zeer vakkundig in de praktijk brengt.

Ze is een gewaardeerde full-time schakel en aanspreekpunt voor onze klanten geworden. Nathalie vindt het uitzoeken van de beste reisoplossing net zo spannend als de thrillers, die zij in haar vrije tijd verslindt.

Nathalie Rustenburg kunt u bereiken via: info@ankoreizen.nl

Karin Kooij

Managing director

Karin is verantwoordelijk voor o.a. de inkoop en calculatie van de vele studie-, groeps- en beursreizen die door Anko Reizen worden georganiseerd. Tevens is zij de gesprekspartner voor de Anko zakenpartners in de breedste zin van het woord.

Karin reist minimaal 1 x per jaar af naar Groot Brittannië, waar ze zich, na Nederland, het meeste thuis voelt.

Wilt u haar rechtstreeks bereiken dan kunt u Karin mailen via: k.kooij@ankoreizen.nl

Tineke van Dijk

Financiële administratie

Tineke is verantwoordelijk voor de afdeling financiële administratie van de Zonvaart Reisgroep, waar Anko Reizen deel van uitmaakt. De salarisadministratie, debiteuren, crediteuren en pensioenen. Zij doet het allemaal.

Monique Greive

Financiële administratie

Ook Monique is verantwoordelijk voor onze financiële administratie. Zij zorgt al vele jaren voor een perfect bijgehouden debiteuren- en crediteurenadministratie. Haar werkterrein bevindt zich weliswaar met name achter de schermen, maar is een niet te missen schakel binnen onze organisatie.

Portretfoto's door

Klanten aan het woord

 • Wij, als ouders van Erik, willen jullie hartelijk bedanken voor jullie inzet tijdens onze supportersreis.
  Alles was prima geregeld en ook in Rusland werden wij warm ontvangen. Wij hebben een fantastische tijd in Kazan gehad!
  Complimenten voor jullie!

  Rieke Hop - supporter WorldSkills 2019

 • "Anko Reizen is voor ons al jaren dé partner voor beursreizen naar Hongkong. Deskundige, flexibele en betrouwbare service. Dat is wat wij belangrijk vinden en dat is wat Anko ons biedt!"

  George Ammerlaan - Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland

 • "Mendels Fashion Group werkt al jaren met volle tevredenheid met Anko Reizen. Er wordt altijd mee gedacht en zijn altijd bereikbaar. Zeer aan te bevelen voor groeps- en zakenreizen!"

  Koos Mendels, director - Mendels Fashion Group Ltd.

 • "Al meer dan 25 jaar hebben wij als officiële Benelux vertegenwoordiging van de Messe München een zeer prettige en intensieve samenwerking met Anko Reizen waar professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Talrijke exposanten en bezoekers vinden ieder jaar weer via Anko Beursreizen hun weg naar één van onze vakbeurzen waar ook ter wereld."

  Jaco van Ekeris, CEO - Van Ekeris Expo Service b.v.

Ontwikkeld door Zeno

Top