Green Seat

Maak Groener Reizen mogelijk

Anko Reizen moedigt het initiatief om Groener Reizen mogelijk te maken door middel van het compenseren van de 'carbon footprint' via Green Seat van harte aan. Binnen én buiten ons bedrijf zijn wij zelf ook zeer actief met VMO, en bieden u dan ook maar al te graag de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan de terugdringing van CO² uitstoot. Uiteraard is de compensatie geheel op vrijwillige basis en maakt Anko Reizen u slechts attent op deze mogelijkheid.

 

Klik hier om naar de website van Green Seat te gaan

Klanten aan het woord

  • "Mendels Fashion Group werkt al jaren met volle tevredenheid met Anko Reizen. Er wordt altijd mee gedacht en zijn altijd bereikbaar. Zeer aan te bevelen voor groeps- en zakenreizen!"

    Koos Mendels, director - Mendels Fashion Group Ltd.

  • "Anko Reizen is voor ons al jaren dé partner voor beursreizen naar Hongkong. Deskundige, flexibele en betrouwbare service. Dat is wat wij belangrijk vinden en dat is wat Anko ons biedt!"

    George Ammerlaan - Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland

  • "Al meer dan 25 jaar hebben wij als officiële Benelux vertegenwoordiging van de Messe München een zeer prettige en intensieve samenwerking met Anko Reizen waar professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Talrijke exposanten en bezoekers vinden ieder jaar weer via Anko Beursreizen hun weg naar één van onze vakbeurzen waar ook ter wereld."

    Jaco van Ekeris, CEO - Van Ekeris Expo Service b.v.

Ontwikkeld door Zeno

Top