IPM Dubai - Dubai, VAE

3 DEC 2019 t/m 5 DEC 2019

INFORMATIE OVER DE BEURS

Anko Beursreizen organiseert een arrangement naar de internationale vakbeurs: IPM Dubai. Deze grote internationale beurs trekt jaarlijks veel bezoekers en exposanten uit alle werelddelen naar Dubai.
De beurs toont de laatste ontwikkelingen voor de "green economic sector" en toont producten en oplossingen voor de horticultuur. Op de IPM wordt aandacht besteed aan horticultural technologie, bloemen, tuinen, logistiek, onderhoud en landscaping.

BEURSREIZEN:

Wij bieden u volledige flexibiliteit. Zo kiest u zelf uw luchthaven van vertrek, reisdata en type hotel. Ons team kent de locatie persoonlijk en denkt graag met u mee.

Marhaba Airport services dubai

Wilt u de lange immigratie rijen op Dubai Airport vermijden dan regelen wij graag de Marhaba Meet & Greet service op de luchthaven voor u. Hiermee wordt u snel door alle noodzakelijke douane faciliteiten geleid.
Ook een (privé) transfer vanaf de luchthaven naar uw hotel regelen wij met veel plezier voor u.
Het ervaren Anko Team ontzorgt volledig op maat.

Wij bieden diverse uitstekende hotels in Dubai. Voor dit standaard arrangement is gekozen voor: Sheraton Grand Hotel Dubai*****, dit hotel is nabij het beurscomplex gelegen.

Indien u een ander hotel wenst (eventueel wat verder van de beurs), stellen wij met plezier een (voordeliger) offerte op maat voor u samen.

Ons reisvoorbeeld:
5-daags vliegarrangement vanaf  € tbc p.p. (prijs gebaseerd op een dubbele kamerbezetting)
Toeslag single room € tbc

Inclusief in het arrangement
- Retourvlucht Amsterdam - Dubai in economy class
- 4 overnachtingen (2 personen in twin-room) incl. ontbijtbuffet
- Alle lokale- en airporttaxes
- Informeer ook eens naar onze speciale Premium Economy en Business Class tarieven

Exclusief in het arrangement:
- reserveringskosten à € 31,40 en de lokale taxes.
- Bijdrage Calamititeitenfonds ad. € 2,50 per boeking
- Bijdrage SGRZ ad. € 2,50 (voor max. 9 personen)
- Allianz reis- en/of annuleringskosten verzekering (wij adviseren u deze bij boeking af te sluiten)

Branche

 • Aardappelen, groenten, fruit
 • Horticultuur, horticultural
 • Landbouw
 • landschap, landscaping
 • Logistiek
 • milieu
 • planten
 • snijbloemen
 • Technologie
 • Transport
 • tuingereedschappen
 • tuinieren

VAE

Abu Dhabi behoort tot de Verenigde Arabische Emiraten en is een goed ontwikkeld land. In de Verenigde Arabische Emiraten is de sky niet eens de limit. Er zijn prachtige culturele hoogtepunten te bezichtigen zoals de recent geopende dependance van het Parijse Louvre museum, de indrukwekkende Grand Mosque. Ook is er veel vertier, zoals bijvoorbeerd Ferrari World en het waterpark Yas Waterworld Abu Dhabi. Tevens zijn er diverse excursies te boeken. Wat denkt u van een dagtrip naar Dubai, of een mooie woestijnsafari? Het is heerlijk toeven op de stranden, de diverse golfbanen of bij het zwembad van uw hotel. Mocht u onverhoopt medische hulp nodig hebben, dan kent Abu Dhabi een moderne gezondheidszorg van hoog niveau.

Zowel in Abu Dhabi als Dubai treft u hypermoderne beurscomplexen aan waar het gehele jaar door grote internationale vakbeurzen worden georganiseerd. Anko Reizen heeft i.s.m. diverse airlines speciale tarieven in zowel Business- als Economy Class naar deze zakelijke uiterst interessante bestemming.

Visum U dient in het bezit te zijn van een paspoort dat minimaal zes maanden geldig is met ten minste één lege visumpagina.
Valuta Dirham (AED)
Electriciteit 220/240V (reisstekker gewenst)
Tijdsverschil 2 uur later dan in NL/BE (zomertijd)
< Terug naar overzicht

Vul uw naam en telefoonnummer in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw terugbelverzoek, wij zullen binnen 60 minuten contact met u opnemen.

Stuur deze reisinformatie naar een e-mailadres

Bedankt voor uw interesse. Mocht u vragen hebben aan de hand van de ontvangen informatie helpen wij u graag verder.

Klanten aan het woord

 • "Mendels Fashion Group werkt al jaren met volle tevredenheid met Anko Reizen. Er wordt altijd mee gedacht en zijn altijd bereikbaar. Zeer aan te bevelen voor groeps- en zakenreizen!"

  Koos Mendels, director - Mendels Fashion Group Ltd.

 • "Anko Reizen is voor ons al jaren dé partner voor beursreizen naar Hongkong. Deskundige, flexibele en betrouwbare service. Dat is wat wij belangrijk vinden en dat is wat Anko ons biedt!"

  George Ammerlaan - Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland

 • "Al meer dan 25 jaar hebben wij als officiële Benelux vertegenwoordiging van de Messe München een zeer prettige en intensieve samenwerking met Anko Reizen waar professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Talrijke exposanten en bezoekers vinden ieder jaar weer via Anko Beursreizen hun weg naar één van onze vakbeurzen waar ook ter wereld."

  Jaco van Ekeris, CEO - Van Ekeris Expo Service b.v.

Ontwikkeld door Zeno

Top