Eind volgend jaar de ruimte in?

Virgin Galactic, het bedrijf van Richard Branson voor ruimtetoerisme, hervat binnenkort zijn testvluchten met een nieuw ruimteschip. Branson hoopt dat eind volgend jaar de eerste betalende klanten een vluchtje naar de ruimte kunnen maken.

Passagiers stappen bij Virgin Galactic in een ruimtevliegtuig - SpaceShipTwo - dat onder een vliegtuig - WhiteKnightTwo - hangt. Samen stijgen ze op en tijdens de vlucht laat het vliegtuig het ruimtevliegtuig los. Vervolgens slaat de raketmotor aan, waarmee SpaceShipTwo de dampkring uitvliegt.
Als het toestel honderd kilometer boven de aarde is, is het officieel in de ruimte en worden de passagiers erkend als astronauten. Men kan dan de gordels losmaken en een paar minuten gewichtloos rond zweven.
Na dit moment zakt het ruimteschip terug naar de aarde. Het toestel komt niet in een baan rond de aarde.

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Anko Reizen

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en ontdek onze voordelige tarieven.

 

Offerte aanvragen

Klanten aan het woord

  • "Mendels Fashion Group werkt al jaren met volle tevredenheid met Anko Reizen. Er wordt altijd mee gedacht en zijn altijd bereikbaar. Zeer aan te bevelen voor groeps- en zakenreizen!"

    Koos Mendels, director - Mendels Fashion Group Ltd.

  • "Anko Reizen is voor ons al jaren dé partner voor beursreizen naar Hongkong. Deskundige, flexibele en betrouwbare service. Dat is wat wij belangrijk vinden en dat is wat Anko ons biedt!"

    George Ammerlaan - Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland

  • "Al meer dan 25 jaar hebben wij als officiële Benelux vertegenwoordiging van de Messe München een zeer prettige en intensieve samenwerking met Anko Reizen waar professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Talrijke exposanten en bezoekers vinden ieder jaar weer via Anko Beursreizen hun weg naar één van onze vakbeurzen waar ook ter wereld."

    Jaco van Ekeris, CEO - Van Ekeris Expo Service b.v.

Ontwikkeld door Zeno

Top