Reizen met de Thalys blijft toenemenVoor de twaalfde achtereenvolgende maand ziet Thalys het aantal reizigers groeien.
Sinds het begin van dit jaar vervoerde Thalys in totaal 7,5 procent meer reizigers. In termen van omzet, die in het bijzonder werd ondersteund door een succesvolle Nederlandse route, registreert Thalys een groei van elf procent ten opzichte van de periode januari – september 2016.

Thalys bereikte tevens onlangs het belangrijke doel van 37 procent minder CO2-uitstoot onder de voorwaarden die zijn vastgelegd in het internationale Science Based Targets-programma.

Terug naar nieuwsoverzicht

Anko Reizen

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en ontdek onze voordelige tarieven.

 

Offerte aanvragen

Klanten aan het woord

  • "Mendels Fashion Group werkt al jaren met volle tevredenheid met Anko Reizen. Er wordt altijd mee gedacht en zijn altijd bereikbaar. Zeer aan te bevelen voor groeps- en zakenreizen!"

    Koos Mendels, director - Mendels Fashion Group Ltd.

  • "Anko Reizen is voor ons al jaren dé partner voor beursreizen naar Hongkong. Deskundige, flexibele en betrouwbare service. Dat is wat wij belangrijk vinden en dat is wat Anko ons biedt!"

    George Ammerlaan - Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland

  • "Al meer dan 25 jaar hebben wij als officiële Benelux vertegenwoordiging van de Messe München een zeer prettige en intensieve samenwerking met Anko Reizen waar professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Talrijke exposanten en bezoekers vinden ieder jaar weer via Anko Beursreizen hun weg naar één van onze vakbeurzen waar ook ter wereld."

    Jaco van Ekeris, CEO - Van Ekeris Expo Service b.v.

Ontwikkeld door Zeno

Top