Singapore Airlines wil weer absolute top zijn (video)

Singapore Airlines steekt 850 miljoen dollar in een compleet nieuw interieur voor de vloot Airbus A380’s. Hoogtepunt in de toestellen vormen zes zeer exclusieve suites, waarbij elke passagier een aparte cabine heeft met een comfortabele stoel en een separaat bed.

Met de investering wil Singapore Airlines de voorsprong heroveren op de concurrentie uit het Midden-Oosten.
Waar in het Midden-Oosten nu langzaam moet worden bezuinigd wegens het opdrogen van de geldstroom investeert Singapore Airlines nu flink om zich niet alleen door de prijswinnende service te onderscheiden, maar ook door een ongeëvenaard cabineproduct te bieden, zowel voor Economy en Premium Economy als Business en First Class passagiers.

Luxe
Zoals gezegd vormen de Singapore Airlines Suites, waarvan er zes in elke A380 komen, het hoogtepunt van het nieuwe interieur. “We gaan terug van twaalf naar zes suites per toestel, waardoor de suites een stuk ruimer worden.” Op het bovendek komen daarnaast 78 Business-stoelen, waarbij de reizigers zich in een zogenaamde cocon bevinden, voor optimale privacy. Een dek lager bevinden zich 44 Premium Economy en 343 Economy-stoelen.

In Business en First kunnen de wanden tussen twee zitplaatsen optioneel omlaag, waardoor het mogelijk wordt tweepersoons bedden te creëren.

Ombouw
De eerste vijf A380’s die van het nieuwe boordproduct zijn voorzien worden de komende tijd nieuwe vanuit de fabriek afgeleverd. Tussen 2018 en 2020 worden de overige veertien A380’s in de vloot omgebouwd. Sydney wordt op 18 december als eerste bestemming met de vernieuwde A380 aangevlogen.

Terug naar nieuwsoverzicht

Anko Reizen

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en ontdek onze voordelige tarieven.

 

Offerte aanvragen

Klanten aan het woord

  • "Mendels Fashion Group werkt al jaren met volle tevredenheid met Anko Reizen. Er wordt altijd mee gedacht en zijn altijd bereikbaar. Zeer aan te bevelen voor groeps- en zakenreizen!"

    Koos Mendels, director - Mendels Fashion Group Ltd.

  • "Anko Reizen is voor ons al jaren dé partner voor beursreizen naar Hongkong. Deskundige, flexibele en betrouwbare service. Dat is wat wij belangrijk vinden en dat is wat Anko ons biedt!"

    George Ammerlaan - Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland

  • "Al meer dan 25 jaar hebben wij als officiële Benelux vertegenwoordiging van de Messe München een zeer prettige en intensieve samenwerking met Anko Reizen waar professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Talrijke exposanten en bezoekers vinden ieder jaar weer via Anko Beursreizen hun weg naar één van onze vakbeurzen waar ook ter wereld."

    Jaco van Ekeris, CEO - Van Ekeris Expo Service b.v.

Ontwikkeld door Zeno

Top