Steeds vaker Self-Service Boarding

Afbeeldingsresultaat voor self boarding schiphol

Passagiers op Schiphol krijgen steeds vaker te maken met Self-Service Boarding (SSB). Inmiddels is de volledige B-pier en een groot deel van de C-pier voorzien van SSB-voorzieningen. Na de zomer breidt Schiphol het aantal Self-Service Boarding gates verder uit.

Bijna alle gates op de C-pier zijn voorzien van SSB-punten, maar nog niet allemaal zijn ze in gebruik gesteld. Eind oktober moeten alle SSB-punten in de B- en C-pier in gebruik zijn genomen. Dankzij de zogeheten SSB-punten kunnen passagiers het boardingproces zelf doorlopen met hun papieren instapkaart of digitale versie op de smartphone. De gate agent, die nog wel aanwezig is, hoeft nu niet meer alle instapkaarten een voor een te scannen. Dat zorgt voor een sneller boardingproces.

Op dit moment handelt Schiphol dagelijks 20.000 passagiers af die van de faciliteiten gebruikmaken.

Terug naar nieuwsoverzicht

Anko Reizen

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en ontdek onze voordelige tarieven.

 

Offerte aanvragen

Klanten aan het woord

  • "Mendels Fashion Group werkt al jaren met volle tevredenheid met Anko Reizen. Er wordt altijd mee gedacht en zijn altijd bereikbaar. Zeer aan te bevelen voor groeps- en zakenreizen!"

    Koos Mendels, director - Mendels Fashion Group Ltd.

  • "Anko Reizen is voor ons al jaren dé partner voor beursreizen naar Hongkong. Deskundige, flexibele en betrouwbare service. Dat is wat wij belangrijk vinden en dat is wat Anko ons biedt!"

    George Ammerlaan - Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland

  • "Al meer dan 25 jaar hebben wij als officiële Benelux vertegenwoordiging van de Messe München een zeer prettige en intensieve samenwerking met Anko Reizen waar professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Talrijke exposanten en bezoekers vinden ieder jaar weer via Anko Beursreizen hun weg naar één van onze vakbeurzen waar ook ter wereld."

    Jaco van Ekeris, CEO - Van Ekeris Expo Service b.v.

Ontwikkeld door Zeno

Top