Schiphol winnaar qua directe verbindingen!Schiphol heeft van alle luchthavens in Europa de grootste directe connectiviteit. Dat blijkt uit het Connectivity Report 2017 van de overkoepelende luchthavenorganisatie ACI Europe. In totaal biedt Schiphol 4.861 directe vluchten per week.

De luchthaven is daarmee Londen Heathrow voorbijgestreefd.  Op de derde plaats staat Frankfurt, gevolgd door Parijs Charles de Gaulle, Istanbul Atatürk, München, Madrid, Barcelona, Rome Fiumicino en Londen Gatwick.

Vooral ten opzichte van tien jaar geleden heeft Schiphol een flinke groeispurt gemaakt wat betreft directe connectiviteit. In 2007 stond de luchthaven op een zesde plaats, met 4.052 directe vluchten per week. Dat betekent een groei van twintig procent.

Terug naar nieuwsoverzicht

Anko Reizen

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en ontdek onze voordelige tarieven.

 

Offerte aanvragen

Klanten aan het woord

  • "Mendels Fashion Group werkt al jaren met volle tevredenheid met Anko Reizen. Er wordt altijd mee gedacht en zijn altijd bereikbaar. Zeer aan te bevelen voor groeps- en zakenreizen!"

    Koos Mendels, director - Mendels Fashion Group Ltd.

  • "Anko Reizen is voor ons al jaren dé partner voor beursreizen naar Hongkong. Deskundige, flexibele en betrouwbare service. Dat is wat wij belangrijk vinden en dat is wat Anko ons biedt!"

    George Ammerlaan - Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland

  • "Al meer dan 25 jaar hebben wij als officiële Benelux vertegenwoordiging van de Messe München een zeer prettige en intensieve samenwerking met Anko Reizen waar professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Talrijke exposanten en bezoekers vinden ieder jaar weer via Anko Beursreizen hun weg naar één van onze vakbeurzen waar ook ter wereld."

    Jaco van Ekeris, CEO - Van Ekeris Expo Service b.v.

Ontwikkeld door Zeno

Top