Hervatting vluchten Sint Maarten vertraagd

KLM stelt de hervatting van de vluchten naar Sint Maarten met twee weken uit. In plaats van 29 oktober staat de eerste vlucht sinds de verwoestende orkaan Irma nu op 12 november in de planning.

Zoals het er nu naar uitziet vliegt KLM vanaf genoemde datum twee keer per week naar Sint Maarten, met op de terugvlucht een tussenlanding op Curaçao.

Voordat Sint Maarten werd getroffen door orkaan Irma was KLM van plan om komende winter vier keer per week rechtstreeks naar het eiland te vliegen. Princess Juliana International Airport is sinds 10 oktober weer open voor commerciële vluchten.

Terug naar nieuwsoverzicht

Anko Reizen

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en ontdek onze voordelige tarieven.

 

Offerte aanvragen

Klanten aan het woord

  • "Mendels Fashion Group werkt al jaren met volle tevredenheid met Anko Reizen. Er wordt altijd mee gedacht en zijn altijd bereikbaar. Zeer aan te bevelen voor groeps- en zakenreizen!"

    Koos Mendels, director - Mendels Fashion Group Ltd.

  • "Anko Reizen is voor ons al jaren dé partner voor beursreizen naar Hongkong. Deskundige, flexibele en betrouwbare service. Dat is wat wij belangrijk vinden en dat is wat Anko ons biedt!"

    George Ammerlaan - Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland

  • "Al meer dan 25 jaar hebben wij als officiële Benelux vertegenwoordiging van de Messe München een zeer prettige en intensieve samenwerking met Anko Reizen waar professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Talrijke exposanten en bezoekers vinden ieder jaar weer via Anko Beursreizen hun weg naar één van onze vakbeurzen waar ook ter wereld."

    Jaco van Ekeris, CEO - Van Ekeris Expo Service b.v.

Ontwikkeld door Zeno

Top