KLM volgt Virgin met entertainment voor slechtziendenIn navolging van partner Virgin Atlantic komt KLM met inflight entertainment voor blinde en slechtziende passagiers. Op alle verre vluchten die worden uitgevoerd met de Boeing 777 of Boeing 787 Dreamliner is vanaf nu een select aanbod aan films met audiodescriptie aanwezig.

Visueel beperkte reizigers kunnen niet alleen de dialogen horen, ook wordt wat er zich afspeelt verteld door de commentator.

De eerste films die beschikbaar zijn in het inflight entertainment systeem zijn Home Again, Kingsman – The Golden Circle en Lego Ninjago Movie. KLM verwacht op termijn het aanbod aan films en televisieprogramma’s verder uit breiden.

Virgin Atlantic, waarin Air France-KLM een aandeel van 31 procent heeft, kondigde begin december een gelijksoortig idee aan.

Terug naar nieuwsoverzicht

Anko Reizen

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en ontdek onze voordelige tarieven.

 

Offerte aanvragen

Klanten aan het woord

  • "Mendels Fashion Group werkt al jaren met volle tevredenheid met Anko Reizen. Er wordt altijd mee gedacht en zijn altijd bereikbaar. Zeer aan te bevelen voor groeps- en zakenreizen!"

    Koos Mendels, director - Mendels Fashion Group Ltd.

  • "Anko Reizen is voor ons al jaren dé partner voor beursreizen naar Hongkong. Deskundige, flexibele en betrouwbare service. Dat is wat wij belangrijk vinden en dat is wat Anko ons biedt!"

    George Ammerlaan - Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland

  • "Al meer dan 25 jaar hebben wij als officiële Benelux vertegenwoordiging van de Messe München een zeer prettige en intensieve samenwerking met Anko Reizen waar professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Talrijke exposanten en bezoekers vinden ieder jaar weer via Anko Beursreizen hun weg naar één van onze vakbeurzen waar ook ter wereld."

    Jaco van Ekeris, CEO - Van Ekeris Expo Service b.v.

Ontwikkeld door Zeno

Top