KLM voegt Costa Rica aan winterschema toe

KLM start in de winter van 2017 een rechtstreekse lijndienst tussen Schiphol en San Jose in Costa Rica.

San Jose wordt vanaf 31 oktober elke dinsdag en vrijdag rechtstreeks vanaf Schiphol aangevlogen met een Boeing 787-9 Dreamliner. De route blijft tenminste tot 23 maart – het einde van het winterseizoen – in de lucht.
Partner Air France startte eerder al een lijndienst van Parijs naar San Jose, met een Boeing 777-300ER. Air France vliegt op maandag, woensdag en zaterdag.

Topbestemming
Costa Rica staat bekend als een echte topbestemming. Het land staat bekend om haar eeuwige lente, de prachtige flora en fauna en komt tegemoet aan reizigers met zowel een toeristisch als een zakelijk reisdoel. Er wordt dan ook veel animo vanuit de Nederlandse markt verwacht.

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Anko Reizen

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en ontdek onze voordelige tarieven.

 

Offerte aanvragen

Klanten aan het woord

  • "Mendels Fashion Group werkt al jaren met volle tevredenheid met Anko Reizen. Er wordt altijd mee gedacht en zijn altijd bereikbaar. Zeer aan te bevelen voor groeps- en zakenreizen!"

    Koos Mendels, director - Mendels Fashion Group Ltd.

  • "Anko Reizen is voor ons al jaren dé partner voor beursreizen naar Hongkong. Deskundige, flexibele en betrouwbare service. Dat is wat wij belangrijk vinden en dat is wat Anko ons biedt!"

    George Ammerlaan - Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland

  • "Al meer dan 25 jaar hebben wij als officiële Benelux vertegenwoordiging van de Messe München een zeer prettige en intensieve samenwerking met Anko Reizen waar professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Talrijke exposanten en bezoekers vinden ieder jaar weer via Anko Beursreizen hun weg naar één van onze vakbeurzen waar ook ter wereld."

    Jaco van Ekeris, CEO - Van Ekeris Expo Service b.v.

Ontwikkeld door Zeno

Top