Icelandair naar Cleveland

Icelandair start in mei 2018 rechtstreekse vluchten tussen thuisbasis Keflavik en Cleveland. Daardoor blijft het aantal bestemmingen in Noord-Amerika groeien. De nieuwe lijndienst wordt vier keer per week uitgevoerd.

De IJslandse luchtvaartmaatschappij vliegt in Noord-Amerika naar diverse steden.
In de VS zijn dit  Anchorage, Boston, Chicago, Denver, Minneapolis, New York, Orlando, Philadelphia, Portland, Seattle, Tampa (vanaf 6 september) en Washington. In Canada vliegt de airline naar Edmonton, Halifax, Montreal, Toronto en Vancouver.

De luchthaven van Keflavik fungeert in het netwerk als hub. Reizigers vanaf 25 Europese bestemmingen, waaronder Schiphol, kunnen daar snel overstappen op vluchten naar Noord-Amerika.

Terug naar nieuwsoverzicht

Anko Reizen

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en ontdek onze voordelige tarieven.

 

Offerte aanvragen

Klanten aan het woord

  • "Mendels Fashion Group werkt al jaren met volle tevredenheid met Anko Reizen. Er wordt altijd mee gedacht en zijn altijd bereikbaar. Zeer aan te bevelen voor groeps- en zakenreizen!"

    Koos Mendels, director - Mendels Fashion Group Ltd.

  • "Anko Reizen is voor ons al jaren dé partner voor beursreizen naar Hongkong. Deskundige, flexibele en betrouwbare service. Dat is wat wij belangrijk vinden en dat is wat Anko ons biedt!"

    George Ammerlaan - Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland

  • "Al meer dan 25 jaar hebben wij als officiële Benelux vertegenwoordiging van de Messe München een zeer prettige en intensieve samenwerking met Anko Reizen waar professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Talrijke exposanten en bezoekers vinden ieder jaar weer via Anko Beursreizen hun weg naar één van onze vakbeurzen waar ook ter wereld."

    Jaco van Ekeris, CEO - Van Ekeris Expo Service b.v.

Ontwikkeld door Zeno

Top