Icelandair direct naar Kansas (USA)

Icelandair biedt vanaf 25 mei rechtstreekse vluchten tussen IJsland en Kansas City. Thuisbasis Keflavik wordt drie keer per week verbonden met de Amerikaanse stad, op maandag, woensdag en zaterdag.

De IJslandse luchtvaartmaatschappij bedient komende zomer 21 bestemmingen in Noord-Amerika en meer dan 25 in Europa. Icelandair vliegt dagelijks vanaf Schiphol naar Keflavik en biedt van daaruit een snelle overstap naar diverse bestemmingen in zowel de USA als Canada.

Onze medewerkers (info@ankoreizen.nl) informeren u graag over de mogelijkheden, tarieven en voorwaarden.
 

Terug naar nieuwsoverzicht

Anko Reizen

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en ontdek onze voordelige tarieven.

 

Offerte aanvragen

Klanten aan het woord

  • "Mendels Fashion Group werkt al jaren met volle tevredenheid met Anko Reizen. Er wordt altijd mee gedacht en zijn altijd bereikbaar. Zeer aan te bevelen voor groeps- en zakenreizen!"

    Koos Mendels, director - Mendels Fashion Group Ltd.

  • "Anko Reizen is voor ons al jaren dé partner voor beursreizen naar Hongkong. Deskundige, flexibele en betrouwbare service. Dat is wat wij belangrijk vinden en dat is wat Anko ons biedt!"

    George Ammerlaan - Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland

  • "Al meer dan 25 jaar hebben wij als officiële Benelux vertegenwoordiging van de Messe München een zeer prettige en intensieve samenwerking met Anko Reizen waar professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Talrijke exposanten en bezoekers vinden ieder jaar weer via Anko Beursreizen hun weg naar één van onze vakbeurzen waar ook ter wereld."

    Jaco van Ekeris, CEO - Van Ekeris Expo Service b.v.

Ontwikkeld door Zeno

Top