Delta Airlines direct naar Orlando

Delta Air Lines breidt het bestemmingenaanbod vanaf Schiphol volgend zomerseizoen uit met Orlando. De stad in Florida wordt met ingang van de zomerdienstregeling van 2018 dagelijks aangevlogen zo blijkt uit de dienstregeling van de Amerikaanse KLM-partner.

De eerste vlucht van Amsterdam naar Orlando vertrekt op 31 maart 2018. Vlucht DL127 vertrekt dagelijks om 13.15 uur vanaf Schiphol en landt om 17.41 uur in Orlando. De retourvlucht vertrekt om 21.45 uur en landt om 12.45 uur de volgende dag in Amsterdam.

Orlando is geen hub in het rounetewerk van Delta Air Lines, maar de maatschappij vliegt vanaf die luchthaven wel naar vrijwel alle grote Amerikaanse hubs in haar routenetwerk. Delta Air Lines voert de transatlantische vluchten uit in een joint venture met alliantiepartners KLM en Air France.

Terug naar nieuwsoverzicht

Anko Reizen

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en ontdek onze voordelige tarieven.

 

Offerte aanvragen

Klanten aan het woord

  • "Mendels Fashion Group werkt al jaren met volle tevredenheid met Anko Reizen. Er wordt altijd mee gedacht en zijn altijd bereikbaar. Zeer aan te bevelen voor groeps- en zakenreizen!"

    Koos Mendels, director - Mendels Fashion Group Ltd.

  • "Anko Reizen is voor ons al jaren dé partner voor beursreizen naar Hongkong. Deskundige, flexibele en betrouwbare service. Dat is wat wij belangrijk vinden en dat is wat Anko ons biedt!"

    George Ammerlaan - Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland

  • "Al meer dan 25 jaar hebben wij als officiële Benelux vertegenwoordiging van de Messe München een zeer prettige en intensieve samenwerking met Anko Reizen waar professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Talrijke exposanten en bezoekers vinden ieder jaar weer via Anko Beursreizen hun weg naar één van onze vakbeurzen waar ook ter wereld."

    Jaco van Ekeris, CEO - Van Ekeris Expo Service b.v.

Ontwikkeld door Zeno

Top