Delta Airlines start verkoop nieuwe klassen

De verkoop van tickets  voor vluchten in de nieuwe business class en premium economy van Delta Air Lines is gestart!
Beide vernieuwde vervoersklassen - Delta One suites en Delta Premium Select - worden komend najaar geïntroduceerd in de nieuwe Airbus A350 van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij.

Delta heeft de eerste A350-vlucht, met aan boord Delta One suites en Delta Premium Select, op 30 oktober in de planning staan. Het gaat om een vlucht van Detroit naar Tokio Narita. Andere routes waarop Delta komend winterseizoen met de A350 vliegt zijn Detroit-Seoul (vanaf 16 november) en Detroit-Beijing (vanaf 17 januari). De A350 is voornamelijk bedoeld voor vluchten tussen de VS en het Verre Oosten. Er zijn vooralsnog geen plannen om het toestel in te zetten op vluchten naar Europa.

Delta One Suite-stoelen bieden een hoge mate van privacy en moeten passagiers het gevoel geven alsof ze First Class reizen. Elke suite is voorzien van een schuifdeur. Na de A350 zal de Delta One suite ook geleidelijk worden geïntroduceerd in de Boeing 777-vloot.

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Anko Reizen

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en ontdek onze voordelige tarieven.

 

Offerte aanvragen

Klanten aan het woord

  • "Mendels Fashion Group werkt al jaren met volle tevredenheid met Anko Reizen. Er wordt altijd mee gedacht en zijn altijd bereikbaar. Zeer aan te bevelen voor groeps- en zakenreizen!"

    Koos Mendels, director - Mendels Fashion Group Ltd.

  • "Anko Reizen is voor ons al jaren dé partner voor beursreizen naar Hongkong. Deskundige, flexibele en betrouwbare service. Dat is wat wij belangrijk vinden en dat is wat Anko ons biedt!"

    George Ammerlaan - Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland

  • "Al meer dan 25 jaar hebben wij als officiële Benelux vertegenwoordiging van de Messe München een zeer prettige en intensieve samenwerking met Anko Reizen waar professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Talrijke exposanten en bezoekers vinden ieder jaar weer via Anko Beursreizen hun weg naar één van onze vakbeurzen waar ook ter wereld."

    Jaco van Ekeris, CEO - Van Ekeris Expo Service b.v.

Ontwikkeld door Zeno

Top