Delta voert tijdens CES beurs directe vluchten uit naar Las Vegas

Delta Air Lines voert in januari een serie speciale rechtstreekse vluchten uit vanaf Schiphol naar Las Vegas. Daarmee speelt Delta in op de sterke vraag naar tickets vanwege de vakbeurs CES de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas.

Vanaf 7 januari voert de Amerikaanse KLM-partner in het kader van de CES drie non-stop retourvluchten uit van Amsterdam naar de gokstad. Op de vluchten zet Delta een Boeing 777-200 in, die plaats biedt aan 291 passagiers.
Een evenement als CES trekt altijd duizenden internationale bezoekers dus het is belangrijk voor Delta om op de vraag van onze klanten in te spelen door speciale vluchten aan te bieden.  Dit jaar trok het evenment 60.000 internationale bezoekers.
Anko Beursreizen organiseert een vliegarrangement naar deze gewilde vakbeurs!

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Anko Reizen

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en ontdek onze voordelige tarieven.

 

Offerte aanvragen

Klanten aan het woord

  • "Mendels Fashion Group werkt al jaren met volle tevredenheid met Anko Reizen. Er wordt altijd mee gedacht en zijn altijd bereikbaar. Zeer aan te bevelen voor groeps- en zakenreizen!"

    Koos Mendels, director - Mendels Fashion Group Ltd.

  • "Anko Reizen is voor ons al jaren dé partner voor beursreizen naar Hongkong. Deskundige, flexibele en betrouwbare service. Dat is wat wij belangrijk vinden en dat is wat Anko ons biedt!"

    George Ammerlaan - Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland

  • "Al meer dan 25 jaar hebben wij als officiële Benelux vertegenwoordiging van de Messe München een zeer prettige en intensieve samenwerking met Anko Reizen waar professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Talrijke exposanten en bezoekers vinden ieder jaar weer via Anko Beursreizen hun weg naar één van onze vakbeurzen waar ook ter wereld."

    Jaco van Ekeris, CEO - Van Ekeris Expo Service b.v.

Ontwikkeld door Zeno

Top