Cathay Pacific presenteert eigen gebrouwen biertje

Passagiers op vluchten van Schiphol naar Hongkong kunnen vanaf nu bij Cathay Pacific genieten van een bijzonder biertje. 

De luchtvaartmaatschappij lanceerde onlangs het eigen merk Betsy Beer, vernoemd naar het allereerste vliegtuig van het bedrijf.
Na de introductie ontving Cathay Pacific lovende reacties op het biertje. Daarom wordt het biermerk in mei en juni in de Business en First Class op alle Europese bestemmingen worden aangeboden. Het bier is ook verkrijgbaar in een select aantal bars en restaurants in Hongkong. Het bier werd speciaal ontworpen om ook op grote hoogte zeer smaakvol te zijn.

Terug naar nieuwsoverzicht

Anko Reizen

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en ontdek onze voordelige tarieven.

 

Offerte aanvragen

Klanten aan het woord

  • "Mendels Fashion Group werkt al jaren met volle tevredenheid met Anko Reizen. Er wordt altijd mee gedacht en zijn altijd bereikbaar. Zeer aan te bevelen voor groeps- en zakenreizen!"

    Koos Mendels, director - Mendels Fashion Group Ltd.

  • "Anko Reizen is voor ons al jaren dé partner voor beursreizen naar Hongkong. Deskundige, flexibele en betrouwbare service. Dat is wat wij belangrijk vinden en dat is wat Anko ons biedt!"

    George Ammerlaan - Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland

  • "Al meer dan 25 jaar hebben wij als officiële Benelux vertegenwoordiging van de Messe München een zeer prettige en intensieve samenwerking met Anko Reizen waar professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Talrijke exposanten en bezoekers vinden ieder jaar weer via Anko Beursreizen hun weg naar één van onze vakbeurzen waar ook ter wereld."

    Jaco van Ekeris, CEO - Van Ekeris Expo Service b.v.

Ontwikkeld door Zeno

Top