Special Olympics 2019 - VAE

13 MRT 2019 t/m 22 MRT 2019

SPECIAL OLYMPICS Reis ABU DHABI 13 - 22 MAART 2019

Anko Reizen is de trotse officiële travelpartner van Special Olympics Nederland.
Voor de Spelen in Abu Dhabi 2019 hebben wij voor het Oranje legioen een mooie supportersreis samengesteld. Deze reis geeft de supporters de gelegenheid de Nederlandse atleten naar veel medailles te juichen. Een ervaring die iedereen nog lang bij zal blijven!

Tijdens uw verblijf is een Nederlandssprekende medewerker van Anko Reizen aanwezig om uw eventuele vragen te beantwoorden, u te assisteren met het boeken van excursies en u bij te staan in het geval van een noodsituatie.
 

REISARRANGEMENT

13 maart  AMSTERDAM - ABU DHABI   20:25 - 06:00*
22 maart  ABU DHABI - AMSTERDAM   09:25 - 14:00
* = aankomst de volgende dag

 

Wij hebben een uitstekend hotel voor u geselecteerd. Dit hotel zijn goed bereikbaar met de shuttlebus die de organisatie van de World Games inzet tijdens de Spelen. Met deze shuttle bereikt u gemakkelijk de wedstrijdlocaties.
Indien de voorraad van het door u geprefereerde hotel volgeboekt mocht zijn, reserveren wij uw verblijf automatisch in het hotel dat nog wel beschikbaarheid heeft. Uiteraard verwijderen wij z.s.m. het volgeboekte hotel van deze pagina.


 
Southern Sun Abu Dhabi
Dit heerlijke hotel ligt op een gunstige locatie in Abu Dhabi niet ver van o.a. de Abu Dhabi Mall.
Het hotel heeft een luxe uitstraling en biedt fijne, ruime kamers die van alle gemakken voorzien zijn. U kunt gebruik maken van het zwembad, restaurants, gratis WiFi en een gezellige bar. 
Anko Reizen werkt reeds jarenlang samen met deze Arabische parel.

REISSOM

De prijs van de 10-daagse Special Olympics Supporterreis:
Tweepersoonskamer:
€ 1.460,00 p.p. (deze prijs is gebaseerd op een kamerbezetting door twee personen)

Let op! U kunt normaliter na 15:00 uur uw kamer betreden. Onze hotels doen hun uiterste best u de sleutel eerder te geven, echter hierop is geen garantie. Indien u zekerheid wilt hebben om na de reis direct uw kamer op te kunnen kunt u een extra nacht reserveren. Onze medewerkers informeren u graag over de meerprijs.

Inclusief:
- Retourvlucht Amsterdam - Abu Dhabi in Economy Class
- 8 overnachtingen, inclusief ontbijtbuffet
- Transfer met een luxe touringcar: airport - hotel - airport
- Nederlandse begeleiding ter plaatse
- Alle lokale- en luchthavenbelastingen, kerosine- en veiligheidstoeslagen

Niet inbegrepen:
- Eenmalige reserveringskosten à € 31,40 per boeking
- Reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance (wij adviseren u verzekeringen bij boeking af te sluiten)
- Calamiteitenfondsbijdrage à € 2,50

VAE

Abu Dhabi behoort tot de Verenigde Arabische Emiraten en is een goed ontwikkeld land. In de Verenigde Arabische Emiraten is de sky niet eens de limit. Er zijn prachtige culturele hoogtepunten te bezichtigen zoals de recent geopende dependance van het Parijse Louvre museum, de indrukwekkende Grand Mosque. Ook is er veel vertier, zoals bijvoorbeerd Ferrari World en het waterpark Yas Waterworld Abu Dhabi. Tevens zijn er diverse excursies te boeken. Wat denkt u van een dagtrip naar Dubai, of een mooie woestijnsafari? Het is heerlijk toeven op de stranden, de diverse golfbanen of bij het zwembad van uw hotel. Mocht u onverhoopt medische hulp nodig hebben, dan kent Abu Dhabi een moderne gezondheidszorg van hoog niveau.

Zowel in Abu Dhabi als Dubai treft u hypermoderne beurscomplexen aan waar het gehele jaar door grote internationale vakbeurzen worden georganiseerd. Anko Reizen heeft i.s.m. diverse airlines speciale tarieven in zowel Business- als Economy Class naar deze zakelijke uiterst interessante bestemming.

Visum U dient in het bezit te zijn van een paspoort dat minimaal zes maanden geldig is met ten minste één lege visumpagina.
Valuta Dirham (AED)
Electriciteit 220/240V (reisstekker gewenst)
Tijdsverschil 2 uur later dan in NL/BE (zomertijd)
< Terug naar overzicht

Vul uw naam en telefoonnummer in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw terugbelverzoek, wij zullen binnen 60 minuten contact met u opnemen.

Stuur deze reisinformatie naar een e-mailadres

Bedankt voor uw interesse. Mocht u vragen hebben aan de hand van de ontvangen informatie helpen wij u graag verder.

Klanten aan het woord

  • "Mendels Fashion Group werkt al jaren met volle tevredenheid met Anko Reizen. Er wordt altijd mee gedacht en zijn altijd bereikbaar. Zeer aan te bevelen voor groeps- en zakenreizen!"

    Koos Mendels, director - Mendels Fashion Group Ltd.

  • "Anko Reizen is voor ons al jaren dé partner voor beursreizen naar Hongkong. Deskundige, flexibele en betrouwbare service. Dat is wat wij belangrijk vinden en dat is wat Anko ons biedt!"

    George Ammerlaan - Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland

  • "Al meer dan 25 jaar hebben wij als officiële Benelux vertegenwoordiging van de Messe München een zeer prettige en intensieve samenwerking met Anko Reizen waar professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Talrijke exposanten en bezoekers vinden ieder jaar weer via Anko Beursreizen hun weg naar één van onze vakbeurzen waar ook ter wereld."

    Jaco van Ekeris, CEO - Van Ekeris Expo Service b.v.

Ontwikkeld door Zeno

Top